„Juos mokė geriausi.“ Pirmą kartą į mūšį stoja „Škval“ (Video)  ()

Du mėnesius šauktinius mokė geriausi brigados instruktoriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Škval“ ir „Bradley“ blokuoja rusus. Donecko srityje iš buvusių kalinių sudarytas „Škval“ dalinys, padedamas pėstininkų kovos mašinos „Bradley“, užkirto kelią užpuolikams įsitvirtinti Novoselivka Perša kaime. 47-oji atskira mechanizuota brigada paskelbė vaizdo įrašą, kuriame „Bradley“ remia pėstininkus priešo puolimo metu.

„Visos pajėgos ir priemonės turi būti nukreiptos į pėstininkų palaikymą: artilerija, sunkiosios šarvuotos mašinos, žvalgybos duomenys ir aktyvi sąveika su kitais daliniais“, – sakė brigada.

[Vokietija!] Tik 149€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas. Paskutiniai vienetai
13467 3 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Mūšyje dalyvavo 3-iojo mechanizuoto bataliono pėstininkų kovos mašinos „Bradley“.

„Bradley“ turėjo pristatyti Ukrainos „Škval“ dalinio karius į priešo pozicijas. Tada amerikiečių šarvuočiai dengė šturmą ir smogė rusų pozicijoms miško plantacijose. „Škval“ dalinys sudarytas iš piliečių, atlikusių bausmę kalėjime, jis buvo suformuotas iš savanorių, kurie patys nusprendė ginti šalį.

 

„Atranka buvo griežta, kiekvienas iš buvusių kalinių turėjo pokalbį. Kiekvienas turi teisę klysti ir tuo pačiu turėti antrą šansą“, – sakė 47-oji brigada.

Du mėnesius šauktinius mokė geriausi brigados instruktoriai.

„Šie vyrai nuo pat pirmos dienos yra motyvuoti ir jie tiesiog rovėsi į mūšį, tačiau rezultatas mūšio lauke visada priklauso nuo kokybiško pasirengimo“, – pažymėjo brigada.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: