Kiek metų šiam kroviniui? Prie Maskvos pastebėtas įdomus traukinys (Video)  ()

Maskvos regione pastebėtas traukinys su tankais Rusijos pajėgoms. Negi jie vyks į Ukrainą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos regione užfiksuotas traukinys su T-54 tankais. Žmonės stebėjo keistą vaizdą ir jį filmavo, bet nėra informacijos, ar šie tankai ruošiami kelionei į Ukrainą. Bet tikėtina, kad būtent tai jų ir laukia.

[Kuponas] tik 29,99€! Puikių galimybių ir kainos „Xiaomi“ el. dantų šepetėlis. Ribotas kiekis („Xiaomi Mijia T302“)
1348

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus rinkinys, su 4 atsarginėmis galvutėmis

Puiki kokybė ir galimybės

Išsamiau

T-54 yra toks senas, kad galėtų atsekti savo šaknis iki T-34. Nors atrodo, kad jis turėjo pradėti tarnybą kokiais 1954 metais, iš tikrųjų T-54 daliniuose pasirodė dar 1948 metais. Tiesa, tie matomi vaizdo įraše yra kiek naujesni, bet vis tiek šeštojo dešimtmečio produktas. T-54 su laiku tapo T-55, kurie Sovietų Sąjungoje gaminti iki 1981 metų.

Negi jie keliaus į frontą? Gal tik į muziejų ar kokį paradą? Iš tikrųjų, tikėtina, kad jie tikrai keliaus į Ukrainą. Ir tai nebus pirmas kartas, kai Ukrainoje pastebimi rusų T-54/55 tankai. Taip galima numanyti, nes rusams sparčiai senka tankų rezervai. Ukraina sunaikina tris kartus daugiau tankų nei Rusija gali pagaminti/ištraukti iš ilgalaikio saugojimo aikštelių. Kodėl Rusija visus tuos dešimtmečius saugojo šiuos tankus, jei nebūtų pasiryžusi jų naudoti? Ji juos naudos.

 

Tikėtina, kad tie T-54 bus lengvai restauruoti, modifikuoti. Daug jų turėtų gauti vėžlių kiautus – skardinius nuo dronų saugančius stogus. Jie mažai kuo padės, nes šie tankai ir taip sunkiai bėgėjasi iki 50 km/val., o būdami sunkesni jie taps lengvu grobiu ukrainiečiams. Ir rusams smagu nebus, nes T-54/55 neturi modernios klimato kontrolės sistemos, o Ukrainoje dabar karšta. Aišku, saulėkaita yra kone šalta palyginti su drono įžiebtu amunicijos gaisru. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()