„Tai būtų geriausias būdas užbaigti karą“  ()

Atsakas yra pavėluotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politinių pokalbių laidos „Govorit velikij Lviv“ vedėja paklausė rašytojo Vitalijaus Portnikovo, ar tiesa, kad Ukraina netrukus gali būti priimta į NATO, tačiau be okupuotų teritorijų. Publicistas atsakė, kad tai gana tikėtina ir būtų geriausias būdas užbaigti karą. 

Vitalijaus Portnikovo interviu galima peržiūrėti „YouTube“. 

Politikos apžvalgininkas paaiškino, kokia forma Ukrainos įstojimas į NATO neįmanomas: „Manau, kad Vakarai pavėluotai duoda Putino vertą atsaką, bet geriau šitaip, nei niekaip. Tai yra pirmas dalykas. Antrasis punktas – variantas yra ne tai, kad Ukrainos valdžios kontroliuojamos teritorijos bus priimtos į NATO. Ne. Manau, kad apie tai negali būti nė kalbos“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 34 colių WQHD žaidimų monitoriai, planšetės, portabili automobilinė multimedijos sistema ir kt.
2369 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR04A/SUPFR04E“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „SUITU“ - belaidė pompa, 150PSI

3) „BRAVOBRO“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

4) „KOORUI ‎34E6UC“ - 34 colių WQHD žaidimų monitorius

5) „iMars 11.26“ - portabili automobilinė multimedijos sistema

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

Toliau publicistas apibūdino savo viziją dėl Ukrainos bendradarbiavimo su NATO siekiant greitos karo pabaigos: „Visi turėtų pripažinti Ukrainą ir jos teritorinį vientisumą, o Ukraina gali būti NATO nare tik su tarptautiniu mastu pripažintomis sienomis. Bet kalbame apie tai, kad laikinos saugumo garantijos galėtų būti suteiktos teritorijai, kurią kontroliuoja teisėta Ukrainos vyriausybė.“ 

 

Gauname kvietimą į NATO ir sudarome susitarimą su JAV, Didžiąja Britanija ir Prancūzija, kaip branduolinėmis šalimis, dėl branduolinio skėčio virš teritorijos, kurią dabar kontroliuoja Ukrainos vyriausybė. O kai bus išspręstas mūsų teritorinio vientisumo klausimas ir pasirašyta tikra taikos sutartis su Rusijos Federacija, įstojame į NATO. Kada tai įvyks, nežinia, ir galbūt mums teks būti kandidatu su tokiomis saugumo garantijomis dešimt ar dvidešimt metų. Svarbiausia, kad nekiltų karas“, – ­­ apibendrino Vitalijus Portnikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(4)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()