„Nerimą keliantys įvykiai.“ Ukraina kviečia Rusiją. Kas vyksta  ()

Pranešama, kad „nerimą keliančio“ Rusijos pajėgų puolimo fone Zelenskis planavo derybas su Kremliaus atstovais. Anksčiau į tokį viršūnių susitikimą rusai net nebuvo kviečiami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina planuoja derybas dėl karo veiksmų nutraukimo, kuriose turėtų dalyvauti Rusijos atstovai. Apie tai rašo „The New York Times“.

Pažymima, kad Rusijos pajėgų puolimas rytuose tapo „nerimą keliančiu įvykiu“ Kyjivui. Ukraina tikisi, kad neseniai iš sąjungininkų gauti ginklai ir amunicija padės sulaikyti Rusijos įsibrovėlių veržimąsi.

[Vokietija] Beprotiškas pasiūlymas! Tik 18€ už pjūklą su dviem baterijomis. Ribotas kiekis
3375 7

Ypatingai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Su dviem baterijomis ir įkrovikliu

Ribotas kiekis

Išsamiau

Leidinys pranešė, kad tai jau nutiko šiaurės rytuose, kur sustiprintoms Ukrainos pajėgoms pavyko sustabdyti priešo veržimąsi Charkivo kryptimi. JAV pareigūnai patikino, kad artimiausiais mėnesiais Rusija greičiausiai nepasieks reikšmingų teritorinių laimėjimų.

„Kadangi karas pasiekia pustrečių metų ribą, Ukraina įgyvendina planą dėl derybų dėl karo veiksmų nutraukimo“, – pranešė žiniasklaida.

 

Antrąjį tarptautinį taikos viršūnių susitikimą prezidentas Volodymyras Zelenskis planuoja surengti 2024 m. Šiose derybose turi dalyvauti ir Rusijos Federacijos atstovai. Žurnalistai pabrėžė, kad į ankstesnį susitikimą Šveicarijoje Kremliaus atstovai nebuvo pakviesti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(26)
(73)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()