[ŽT] „Artimiausios pratybos turėtų nepavykti.“ Nuo partizanų pasislėpti nepavyko (Foto)  ()

Nebe pirmą kartą užsimaskuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 16 d. paaiškėjo, kad „Ateš“ partizanams pavyko demaskuoti rusų kareivių mokymo centrą Sevastopolyje. Judėjimo agentas, kaip Rusijos armijos dalis, įsiskverbė į Rusijos armijos karių mokymo centrą, užmaskuotą kaip nardymo mokykla. Okupantai veiksmingai naudojosi įrangos, teritorijos, patalpų ir baseinų specifika, vykdydami šaudymo į taikinius vandenyje treniruotes. 

„Ateš“ savo „Telegram“ kanale paskelbė nuotraukas ir vaizdo įrašus iš šių vietų ir pasidalijo objekto koordinatėmis.

10 geriausių 2024 metų išmaniųjų telefonų
3495 5

Nežinai, kokį išmanųjį telefoną pirkti? Atrask geriausius 2024 metų „Samsung“, „Apple“, „Google“, „Asus“, „Xiaomi“, „Motorola“, „OnePlus“ telefonus ir išsirink sau tinkamiausią!

Išsamiau

Partizanai pabrėžė, kad tai ne pirmas kartas, kai okupantai griebiasi tokios maskuotės, pavyzdžiui, specialiųjų tarnybų objektus deklaruoja kaip Nepaprastųjų situacijų ministerijos pastatus. 

 

Visa surinkta informacija apie narų mokyklą, tapusią Rusijos armijos kareivių rengimo centru, perduota Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. „Ten jau galima smogti. Artimiausios pratybos turėtų nepavykti“, – pažadėjo „Ateš“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: