„Dar pavojingesni.“ Rusija gavo pirmuosius MiG-31BM. Kas žinoma  ()

Modernizuoti MiG-31 tapo dar pavojingesni.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-18 „Dar pavojingesni.“ Rusija gavo pirmuosius MiG-31BM. Kas žinoma  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija pranešė gavusi pirmąją šių metų modernizuotų naikintuvų-perėmėjų MiG-31BM partiją.

„Oralivių gamykla„Sokol“ Rusijos gynybos ministerijai išsiuntė pirmąsias šiemet modernizuotų MiG-31 lėktuvų partijas,. Atlikus antžeminius ir skrydžio bandymus, lėktuvai buvo išsiųsti į nuolatines bazes“, – teigiama „Sokol“ pranešime spaudai.

Pažymima, kad modernizuotas MiG-31 tariamai „pasižymi aukštomis kovinėmis savybėmis ir gali sėkmingai išspręsti užduotis šiuolaikinėmis sąlygomis“.

Karščiausios „Xiaomi“ ekosistemos naujienos! Iš EU ir su kuponais naujausi „JIMMY PW11“ serijos siurbliai. Net 3 modeliai nustebins, ką sugeba
1937 2

Karščiausios naujienos

Su specialiai kuponais

Galioja iki 2024-07-31

Iš EU sandėlių greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantijos

„Xiaomi“ ekosistemos produktai

Puikios galimybės ir kainos

1) „JIMMY PW11 Pro Max“ - 5in1, 460W, belaidis siurblys su grindų plovimu

2) „JIMMY PW11 Pro“ - 4in1, 460W, belaidis siurblys su grindų plovimu

3) „JIMMY PW11“ - all-in-one, 400W, belaidis siurblys su grindų plovimu

Išsamiau

„Bulgarian Military“ ekspertai pažymėjo, kad Rusijoje nauji MiG-31 orlaiviai negaminami, todėl „Sokol“ gamykla, esanti Žemutiniame Naugarde, modernizuoja jau pagamintus MiG-31 iki MiG-31BM lygio.

Modernizuota orlaivio versija turi pagerintas kovines savybes. Lėktuvas gali pasiekti iki 20 600 metrų skrydžio aukštį ir išvystyti iki 2,83 macho greitį (apie 3000 km/val,). MiG-31BM yra ginkluotas įvairiomis oras-oras raketomis, įskaitant R-33, R-37 ir R-77, leidžiančias efektyviai neutralizuoti oro grėsmes dideliais nuotoliais.

 

Orlaivyje sumontuoti du „Solovjov D-30F6“ varikliai su papildomu degikliu (afterburner), kurie užtikrina didelę trauką ir eksploatacines galimybes. „Zaslon-M“ radaro sistema leidžia aptikti ir sekti kelis taikinius vienu metu, o modernizuotos navigacijos ir ryšių sistemos padidina lėktuvo kovinį efektyvumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(27)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()