Tik vienas klausimas. Propaganda pridėjo į kelnes tiesioginiame eteryje (Video)  ()

Rusas eteryje uždavė atvirą klausimą apie Putiną ir supykdė propagandistus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusas tiesioginėje radijo laidoje paklausė propagandistų, kuo remdamasis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paskyrė savo dukterėčią gynybos viceministre. Propaganda pridėjo į kelnes tiesioginiame eteryje.

Tai liudija vaizdo įrašo ištrauka iš „Radio Komsomolskaja Pravda“ laidos, kurią paskelbė Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis.

[Vokietija!] Tik 149€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas. Paskutiniai vienetai
13468 3 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Žiūrovas paskambino į Rusijos radijo studiją ir paklausė propagandisto Viktoro Baraneco, kodėl Putinas paskyrė savo dukterėčią į Rusijos Federacijos gynybos viceministres:

„Viktorai Mykolajovyčiau, prašau pakomentuoti tai, kad Putinas į šias pareigas paskyrė savo dukterėčią. Pagal kokį principą: pagal profesionalumą?...“

Baranecas neleido vyrui užbaigti klausimo, iškart nukirsdamas: „Profesionalumas. Dėmesio! Atsakiau į pirmąjį jūsų klausimą – profesionalumas.“

 

Kitas propagandistas Michailas Timošenko iš karto pasiūlė nutraukti pokalbį, o Baranecas paskelbė apie trumpą pertraukėlę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: