[ŽT] „Geri santykiai su Putinu.“ Tai, ką jis skelbia, neįtikėtina  (1)

„Karas mums niekada negrėsė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas svarsto galimybę sušvelninti Rusijai taikomas sankcijas, nes tai yra jo plano nutraukti karą Ukrainoje dalis. Tai jis pareiškė interviu agentūrai „Bloomberg“.

„Taikydami sankcijas, mes visus atstumiame. Taigi man sankcijos nepatinka. Man jos buvo labai naudingos Irano atveju, bet net ir Irano atveju jos nebuvo tokios reikalingos“, – sakė D. Trumpas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 4K vaizdo registratoriai, akumuliatoriniai plaktukai, plovimo įranga, jump starteriai, atminties kortelės ir „Xiaomi“ ausinės (Video)
2161 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-10/31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER PD-JA1“ - puikios kainos ir kokybės jump starteris

2) „iMars X23“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis plaktukas

4) „MUDIRO EW-S02“ - 400W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Microdrive“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

6) „Xiaomi Redmi Buds 5“ - belaidės ausinės

Išsamiau

Jis taip pat priminė, kad prezidentavimo metu palaikė gerus santykius su V. Putinu. „Mums niekada negrėsė karas. Jis niekada nebūtų lindęs į Ukrainą. Sakiau, niekada, niekada nekišk nagų prie Ukrainos“, – pažymėjo D. Trumpas.

Dabar, jo teigimu, pasaulis tapo pavojingesnis, nes per karą Ukrainoje dabartinis JAV prezidentas Joe Bidenas „privertė Rusiją ir Kiniją susituokti“. „Jie susituokė. Tada jie priėmė pas save mažąjį giminaitį, Iraną, o paskui ir Šiaurės Korėją. Jiems nieko kito nereikia“, – sakė politikas.

 

Anksčiau D. Trumpas ne kartą yra sakęs, kad per 24 valandas po to, kai pradės eiti prezidento pareigas, gali užbaigti karą Ukrainoje. Kaip rašė „Bloomberg“, jis ketina priversti Ukrainą derėtis su Maskva, grasindamas nutraukti karinę pagalbą. Kartu D. Trumpas nori priversti Rusiją sėsti prie derybų stalo grasindamas padidinti ginklų tiekimą Kyjivui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(34)
(-31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)