„Gavus signalą iš Vokietijos.“ Didžiulė konfrontacija Baltijos jūroje. Pakelti šiaurės šalių naikintuvai  ()

Rusijos pilotai skrido išjungę atsakiklį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-18 „Gavus signalą iš Vokietijos.“ Didžiulė konfrontacija Baltijos jūroje. Pakelti šiaurės šalių naikintuvai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Švedijos ir Suomijos orlaiviai lydėjo Rusijos lėktuvus, skridusius virš neutralių Baltijos vandenų.

Apie tai pranešta oficialioje NATO karinės vadovybės svetainėje.

Rusijos orlaivių palyda įvyko liepos 15 d., NATO Jungtiniam oro operacijų centrui Wedeme (Vokietija) pranešus apie du Rusijos naikintuvus, skridusius iš Kaliningrado į žemyninę Rusiją.

Be Vokietijos radarų aptikimo ir palydos posto, Rusijos lėktuvus sekė ir Švedijos bei Suomijos radiolokaciniai padaliniai.

Suomijos ir Švedijos oro operacijų centrams nepavykus susisiekti su Rusijos naikintuvais, buvo paleistos greitojo reagavimo patrulių pajėgos, kurios lydės Rusijos orlaivius, juos indentifikuos ir paprašys kurso trajektorjos.

[Vokietija!] Tik 149€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas. Paskutiniai vienetai
13373 3 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos pilotai nebendravo su civiliais kontrolieriais ir skrido išjungę atsakiklį, o tai pažeidžia tarptautines aviacijos taisykles.

 

Pažymėtina, kad Rusijos lėktuvų palydėjimas su Švedijos ir Suomijos naikintuvais rodo glaudžią šių šalių ir NATO oro vadovybės sąveiką.

NATO stengiasi užtikrinti kuo greitesnį atsaką į tokias grėsmes.

Dėl to, kad Rusijos aviacija vykdo skrydžius tarptautiniuose Baltijos jūros vandenyse, nederindama veiksmų su civiliniais kontrolieriais, tokie skrydžiai gali kelti grėsmę civilinei aviacijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(4)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()