[ŽT] Skelbiama Europos savižudybė. Kas nutiko  (2)

Skelbiamas agresyvus pareiškimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas antradienį vyko į Niujorką dalyvauti liepos 16-17 d. vykusiose JT Saugumo Tarybos sesijose per Rusijos pirmininkavimą, kuris prasidėjo liepos 1 d.

Rusijos ministras paragino „visus nuoširdžiai suinteresuotus Ukrainos krizės įveikimu savo pasiūlymuose atsižvelgti į esminį rusų ir kitų tautinių mažumų teisių klausimą“ ir pridūrė, kad tylėjimas šiuo klausimu nuvertina taikos iniciatyvas.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 31€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
2219

Nuostabiai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

S. Lavrovas bando įtikinti, kad JAV naudojasi Europa kaip skydu. „Vašingtonas įsitikinęs, kad nuo naujo pasaulinio karo nenukentės Jungtinės Valstijos, o tik jų sąjungininkės Europoje“, – sakė Rusijos užsienio reikalų ministras, praneša Rusijos valstybinė naujienų agentūra TASS.

 

Toliau Rusijos pareigūnas tęsė agresyvų pareiškimą: „Europiečiai, žinoma, turi suprasti, koks savižudiškas vaidmuo jiems skirtas“. Jungtinės Valstijos, „paskelbusios karą“ visiems kolektyviniams Vakarams, plečia prekybinį ir ekonominį karą prieš nepageidaujamas šalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(275)
(-220)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)