Baisiausias rusų priešas tapo dar baisesnis. Į „Azovo“ brigadą juda galingas pastiprinimas (Video)  ()

Ukrainos kovinis modulis aprūpintas šiluminio vaizdo optika, galingu stabilizatoriumi ir turi 30 mm patranką ZTM-1, automatinį granatsvaidį KBA-117 ir „Stugna“ ATGM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinės gvardijos brigada „Azov“ apginkluota modernizuotomis Ukrainos pėstininkų kovos mašinomis BMP-1TS.

„Azovo kariai praktikuoja išsilaipinimą iš šarvuočių, medicininės pagalbos teikimą ir sužeisto žmogaus evakuaciją iš mūšio lauko“, – nurodė brigada.

BMP-1TS vietoj senojo 73 mm pabūklo gavo naują kovinį modulį „Spis“. Ukrainos kovinis modulis aprūpintas šiluminio vaizdo optika, galingu stabilizatoriumi ir turi 30 mm patranką ZTM-1, automatinį granatsvaidį KBA-117 ir „Stugna“ ATGM.

[Vokietija!] Tik 149€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas. Paskutiniai vienetai
13373 3 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Dar 2018 metais „Techimpex“ kompanija pradėjo kurti kovos modulį „Spis“, skirtą BMP-1 modernizuoti. Jis surenkamas iš Ukrainos komponentų ir bendradarbiaujant su daugybe Ukrainos įmonių.

Pagrindinis dalykas, išskiriantis jį iš kitų kovos modulių, yra „Synthesis“ ugnies valdymo sistema. Kalbame apie naują ginklų stabilizatorių, ginklų valdymo kompleksą ir optinį-elektroninį modulį.

 

Sistema įgyvendina automatinį taikinio fiksavimą ir sekimą. Kartu su aišku ir sklandžiu stabilizatoriaus veikimu pasiekiamas naujas šaudymo efektyvumo lygis tiek iš vietos, tiek judant, tiek įveikiant vandens kliūtis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()