[ŽT] „Prarado daugiau nei pusę.“ Rusija nuo šiol tapo visiškai priklausoma nuo jų norų  ()

Rusai apie tai nepagalvojo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija į fronto liniją perkelia vis senesnes ir senesnes artilerijos sistemas. Nors kai kurios iš jų teikia apčiuopiamą pagalbą Ukrainoje kovojantiems kariams, su jomis susijusios kelios problemos, kurios ilgainiui gali neigiamai paveikti Rusijos kariuomenę, pramonę ir santykius su Kremliaus sąjungininkais. Pradėdami karą rusai tokių pasekmių nenumatė, rašo „Wirtualna Polska“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Energijos stotelės, palapinės, monitorių šviesų juostos, išmanieji nuotraukų/video rėmeliai, dulkių siurbliai ir kt. (Video)
2637 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-23/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FlashFish P66“ - 260W, 288Wh, portabili energijos stotelė

2) „iMars“ - rankinis dulkių siurblys

3) „BlitzMax BM-ES1“ - monitoriaus šviesos juosta

4) „MUDIRO EW-S05“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Frameo“ - išmanieji nuotraukų/video rėmeliai

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Jau daugelį mėnesių buvo įrodymų, kad rusai griebiasi vis senesnės įrangos. Fiksuojami ne tik Ukrainos link slenkantys traukiniai su tokiais tankais, kaip 1946 metų T-54, bet ir patrankos, tokios kaip 152 mm kalibro D-20 ar 132 mm kalibro M-46, kurios taip pat datuojamos šeštuoju dešimtmečiu.

Analitikų skaičiavimais, rusai iš savo sandėlių jau ištraukė daugiau nei pusę daugelį metų ten laikytų M-46. Nori ar nenori, Kremlius tampa priklausomas nuo savo sąjungininkų. Kalbama ne tik apie ginklų tiekimą (iš Šiaurės Korėjos į frontą atsiųstas nenustatytas skaičius D-20 haubicų), bet visų pirma apie amuniciją. Rusijos gamyklos nebegamina kai kurių raketų, kurių praktiškai galima gauti tik iš Irano ir Šiaurės Korėjos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()