„Pavyko kai ką iškapstyti. Yra 2 000 tankų, 1 000 lėktuvų ir raketų“  (1)

„Apie tai beveik nekalbama“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas ir karo ekspertas Jurijus Švecas pasidalijo savo išvadomis apie Trumpo ir jo pasekėjų poziciją JAV užsienio politikos atžvilgiu: „Ketvirtadienį, liepos 18 d., Jungtinėse Valstijose baigėsi trečioji Respublikonų partijos nacionalinio komiteto suvažiavimo diena, kuri turėjo būti skirta D. Trumpo ir D. Vance'o administracijos užsienio politikai, jei jie bus išrinkti per artėjančius rinkimus. Natūralu, kad tai mane ypač domino ir, manau, domina jus, nes svarbu žinoti, kokia yra Trumpo ir Vance'o užsienio politika, nes apie ją niekur nerašoma, niekas jos aiškiai nesuformulavo. Žiūrėjau tai apie keturias valandas ir turiu pasakyti, kad apie tą užsienio politiką šiandien beveik nebuvo kalbama, bet man pavyko kai ką iškapstyti, ir tapo aišku, kodėl aiškiai apie ją beveik nekalbama“. 

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Karo ekspertas pateikė svarbią informaciją, kuri pribloškė ukrainiečius: „Viskas labai paprasta. Mes neturime ginklų ir mums nereikia leisti pinigų jiems kurti. Čia prisiminkite, kaip ankstesnius dvejus metus Trumpo propagandistai jums pasakojo, kaip Trumpas, kai bus išrinktas JAV prezidentu, išspręs visus klausimus. Jie kalbėjo apie tai, kad Amerika turi 2000 tankų, tūkstančius lėktuvų ir raketų, ir visa tai dabar galima paimti ir atiduoti Ukrainai, o Bidenas to nedaro, palieka ją likimo valiai. Turiu jums nuo Vance'o žinių: prezidentas Trumpas ir viceprezidentas Vance'as, jei jie taps tokiais, Ukrainai iš viso nieko neturi. Ne ir viskas“. 

 

„Svarbiausias dalykas, kurį pastebėjau, yra tai, kad Vance'as visiškai neužjaučia kitų šalių ir kitų žmonių – ne amerikiečių. Mane tai nustebino, nes jis turi labai aiškias nuostatas visais klausimais, kas nėra susiję su užsienio šalimis. Tačiau tai yra žmogus, asmenybė, su kuria galima kalbėtis ir atverti akis“, – pabrėžė Jurijus Švecas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(34)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)