„Rusija labai, labai įsiutusi. Tai vyks pačiame NATO pasienyje“  ()

Karo eiga priklausys nuo sugebėjimo „generuoti jėgą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina turi „nepaprastą kovos su Rusija strategiją“, tačiau mūšio eigą darosi vis sunkiau nuspėti, per diskusiją Aspeno institute sakė Jungtinių NATO pajėgų Europoje vadas generolas Christopheris Cavolis.

Apie tai rašo „Amerikos balsas“.

Cavoli pažymėjo, kad karo eiga priklausys nuo sugebėjimo „generuoti jėgą“, tai yra, kuri pusė gebės greičiau sutelkti kokybiškas pajėgas ir pasitaikius galimybei, jomis pasinaudoti.

[Kuponai] Fantastiška dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera iš „Xiaomi“ ekosistemos, išmanusis durų skambutis ir „OnePlus Watch 2“ laikrodis
2546

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „IMILAB EC6 Dual 2K“ - dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera, globali versija

2) „Xiaomi Smart Doorbell 3S“ - išmanusis durų skambutis su kamera

3) „OnePlus Watch 2“ - išmanusis laikrodis, EU versija

Išsamiau

Kartu generolas teigė, kad ukrainiečiai dabar demonstruoja tokius sugebėjimus ir sumaniai kuria savo strategiją: „Per pastaruosius kelis mėnesius ukrainiečiai buvo susikoncentravę į Rytinių teritorijų gynybą, neleisdami Rusijai paversti Krymą ir Pietų Ukrainą puolimo placdarmais. Ukrainiečiai išsaugojo savo prieigą prie Juodosios jūros ir telkė pajėgas. Todėl, aš manau, kad jų strategija – puiki. Dabar klausimas tame, kaip jie sugebės šią strategiją įgyvendinti toliau“.

Generolas taip pat pažymėjo, kad esminis veiksnys, ukrainiečiams telkiant pajėgas, yra ES ir NATO valstybių pagalba. „Mes privalome kaupti daugiau technikos, nei manėme prieš du metus“, – sakė jis.

 

„Kaip besibaigtų karas Ukrainoje, mes turėsime labai didelę problemą su Rusija. Atsidursime situacijoje, kai Rusija atstatinės jėgas ir tai vyks pačiame NATO pasienyje. Rusiją valdys iš esmės tie patys žmonės, kure ją valdo šiandien ir kurie yra įsitikinę, kad mes – priešai. Be to, Rusija bus labai, labai įsiutusi“, – teigė generolas ir pridūrė, kad Vakarai turi būti tam pasiruošę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(3)
(193)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: