„Ukraina atsisako.“ Jis žino daugiau nei bet kas. „Prezidentas niekada nesutiks“ (Video)  ()

Dmitrijus Gordonas dar kartą patikino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas dar kartą patikino, kad karas baigsis šiais metais, taip pat papasakojo, kaip Ukrainos kariškiai žiūri į taikos derybų su Rusijos Federacija idėją.

Ukrainos žurnalistas Dmitrijus Gordonas, duodamas interviu Jurijui Bibikui „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“, sakė, kad daug kalbasi su Ukrainos kariuomene (nuo generolų iki eilinių) ir puikiai žino armijos nuotaikas.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 31€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
2207

Nuostabiai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Žmonės labai pavargo. Daugelis jų jau daugiau nei dvejus metus yra apkasuose priekinėje linijoje. Žmonės tikrai pavargo. Net aš pavargau, nebūdamas ne apkasuose, ką jau kalbėti apie kariuomenę“, – sakė ekspertas.

Tačiau, nepaisant nuovargio, didžioji dauguma kovotojų, su kuriais Gordonas kalbėjosi, sako, kad Ukraina jokiomis aplinkybėmis neturėtų užleisti savo teritorijų. „Aš taip pat nenoriu nieko girdėti apie nuolaidas dėl teritorijų Ir esu tikras, kad prezidentas Zelenskis niekada nesutiks pasirašyti jokių susitarimų, kuriuose bus parašyta, kad Ukraina atsisako savo teritorijų, nes tai yra savižudybė“, – pažymėjo žurnalistas.

 

Kartu Gordonas vėl išreiškė įsitikinimą, kad karas šiais metais baigsis remiantis kažkokiu kompromisu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(4)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: