[ŽT] „Praėjus 2 dienom Putinas mums atsiuntė žinutę.“ ES netvardo pykčio. Skelbiamas neišvengiamas atsakas  (1)

„Taikos misija“ patyrė fiasko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europos Parlamente, savo kalboje Ursula von der Leyen užsipuolė Vengrijos ministrą pirmininką ir vadinamąją „taikos misiją“, kurią V. Orbanas atliko Maskvoje, Vengrijai pirmininkaujant ES pagal rotacijos principą, rašo „Defense Romania“.

[Vokietija] Beprotiškas pasiūlymas! Tik 18€ už pjūklą su dviem baterijomis. Ribotas kiekis
3375 7

Ypatingai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Su dviem baterijomis ir įkrovikliu

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ursula von der Leyen pabrėžė, kad tai, ką Viktoras Orbanas pavadino „taikos misija“, iš tikrųjų buvo Vengrijos vadovo paklusnumo Rusijos diktatoriui misija.

„Praėjus dviem dienoms po Orbano vizito į Rusiją Putino raketos atsiuntė mums žinutę. Vos po dviejų dienų Putino lėktuvai smogė vaikų ligoninei Kyjive. Visi matėte nuotraukas, kuriose buvo matyti nevilties apimti žmonės, nevilties apimtos motinos, kruvini vaikai. Tai nebuvo per klaidą įvykdytas smūgis. Tai buvo Kremliaus žinia mums visiems“, – pabrėžė von der Leyen.

 

Ji sakė, kad ES atsakas bus aiškus, o kalbant apie taiką, niekas nenori taikos labiau nei ukrainiečiai, ir ES „rems Ukrainą tol, kol to reikės“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(199)
(5)
(194)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)