„Neteko pusės.“ Tragiška žinia. Rusija švenčia pergalę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį Vokietijos vyriausybė turėtų patvirtinti 2025 m. biudžetą – po užsitęsusių derybų, kurios tapo sunkiu išbandymu „semaforinei koalicijai“ dėl būtinybės nedidinti valstybės skolos virš nustatytų ribų, rašo „Reuters“.

Finansų ministras Christianas Lindneris primygtinai reikalavo apriboti išlaidas po didelių išlaidų koronaviruso pandemijos ir energetikos krizės metu.

[EU+Kuponai] Pasaulinė 4G LTE išmanaus laikrodžio premjera, žibintuvėliai, išskirtinis delninis skaitmeninis osciloskopas, karšto oro gruzdintuvė ir kt. (Video)
2969 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW28A, SUPFW28C, SUPFW28D“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „FNIRSI DSO152“ - delninis skaitmeninis osciloskopas

3) „Proscenic T21“ - 1700W, 5.5L karšto oro gruzdintuvė su APP

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Zeblaze Thor Ultra“ - premjera išmaniojo laikrodžio su 4G LTE, GPS ir kt.

6) „Astrolux EP03“ - 2050Lm žibintuvėlis

Išsamiau

Vokietijos vyriausybės projekte numatyta perpus sumažinti lėšas karinei paramai Ukrainai. Iš esmės numatoma skirti 4 mlrd. eurų vietoj 2024 m. numatytų 8 mlrd. eurų.

Vokietija tikisi, kad didžiąją dalį savo karinių poreikių Ukraina galės patenkinti iš 50 mlrd. dolerių, gautų už įšaldytą Rusijos turtą – dėl šios priemonės susitarė G7.

 

Tačiau šiai priemonei įtakos turi ir Vokietijos ginkluotųjų pajėgų būklė. Po dešimtmečius trukusių nepakankamų investicijų ginklų ir amunicijos atsargos jau ir taip yra pasiekusios žemiausią lygį, o Bundesvero sandėliai dar labiau išsekę dėl ginklų tiekimo Kyjivui. Rezervai pasiekė dugną, rašo „Defense Romania“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(30)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: