Visiems šokas. Atskleistos didžiausios JAV karinės paslaptys  ()

Maskva, matyt, keičiasi informacija su savo Kinijos partneriais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV įtaria, kad Rusija atskleidžia Pekinui JAV didelio tikslumo ginklų pažeidžiamumą.

Dvipartinis JAV Kongreso komitetas pirmadienį paprašė Baltųjų rūmų atskleisti detales apie tai, ar Rusija dalijasi informacija su Kinija, kaip nugalėti Ukrainoje naudojamus JAV ginklus, praneša „Reuters“.

Amerikietiškų didelio tikslumo ginklų tiekimo kita pusė yra ta, kad Vakarų technologijas dabar nuskaito rusai. Maskva, matyt, keičiasi informacija su savo Kinijos partneriais, atskleidžia „Reuters“ matytas dokumentas.

Laiške Baltųjų rūmų patarėjui nacionalinio saugumo klausimais Jake'ui Sullivanui Atstovų rūmų Kinijos komitetas perspėjo, kad Rusijos Federacijos kariuomenės atliekamais pakeitimais mūšio lauke – reaguojant į tam tikras JAV ginklų sistemas – yra dalijamasi su Kinija. Visų pirma tai susiję su Rusijos elektroninio karo atsakomosiomis priemonėmis prieš JAV didelio tikslumo amuniciją.

[EU+Kuponai] Pasaulinė 4G LTE išmanaus laikrodžio premjera, žibintuvėliai, išskirtinis delninis skaitmeninis osciloskopas, karšto oro gruzdintuvė ir kt. (Video)
2969 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW28A, SUPFW28C, SUPFW28D“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „FNIRSI DSO152“ - delninis skaitmeninis osciloskopas

3) „Proscenic T21“ - 1700W, 5.5L karšto oro gruzdintuvė su APP

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Zeblaze Thor Ultra“ - premjera išmaniojo laikrodžio su 4G LTE, GPS ir kt.

6) „Astrolux EP03“ - 2050Lm žibintuvėlis

Išsamiau

Turėtume numatyti ir veikti, iš tikrųjų, darydami prielaidą, kad Rusija perduoda KLR (Kinijos Liaudies Respublikai) informaciją apie JAV ir sąjungininkų ginklų sistemų pažeidžiamumą, taip pat būdus jiems atremti“, – rašė respublikonas Johnas Moolenaaras ir demokratas Raja Krishnamoorthi.

 

Įstatymų leidėjai citavo žiniasklaidos ir ekspertų centrų pranešimus apie Kinijos paramą Rusijos karinei pramonei ir „nerimą keliantį Rusijos prisitaikymo lygį“, kurie pakenkė kelių nepatikslintų JAV ginklų sistemų veiksmingumui.

Jie paprašė J. Sullivano įvertinti Rusijos gebėjimą susilpninti ir atremti JAV ginklus, dislokuotus Ukrainoje, ir tai, kiek Maskva pasidalijo „išmokta pamoka“ su Kinija, taip pat bet kokias Kinijos karines pastangas atspindėti Rusijos karines naujoves.

NATO praėjusią savaitę apibūdino Kiniją kaip „lemiamą Rusijos karo veiksmų pagalbininkę“ ir paragino Pekiną, kuris su Maskva sudarė partnerystę „be apribojimų“ likus kelioms dienoms iki įsiveržimo į Ukrainą 2022 metais, nustoti remti Rusijos karą.

 

Kinija į tai reagavo pavadindama NATO komentarus šališkais ir anksčiau teigė, kad jos parama Rusijai yra normali prekyba.

Kai kurie analitikai teigia, kad Europos NATO narės turi sustiprinti savo gebėjimus susidoroti su Europos saugumo iššūkiais, kad JAV galėtų sutelkti dėmesį į Kinijos keliamas grėsmes, įskaitant ginčą dėl Taivano – demokratinės salos, kurią Pekinas laiko savo teritorija.

Kremlius teigė, kad JAV mūšio lauko ginklai, įskaitant tolimojo nuotolio raketas ATACMS ir tankus „Abrams“, nepakeis situacijos mūšio lauke, nes Rusijos ginkluotosios pajėgos nuolat prisitaiko prie naujų ginklų tipų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(17)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()