[ŽT] Tai žaibiškai plinta visose šalyse. „Ukraina yra šiuolaikinė Sparta!“ (Video)  ()

„Rašo įvairiomis kalbomis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelyje šalių itin išpopuliarėjo vaizdo įrašas, kuriame Ukrainos kariai juda šarvuočių vilkstinėje.

Žurnalistas ir tinklaraštininkas Vitalijus Čepynoga pasidalijo vaizdo įrašu savo feisbuke. Vaizdo įrašas jau turi daugiau nei tūkstantį pasidalijimų ir beveik 100 tūkstančių peržiūrų.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 31€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
2207

Nuostabiai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Įrašą su vaizdo įrašu su mūsų „Titano žmonėmis“ paskelbė svetainės Gruzijoje, Bulgarijoje, Izraelyje, kai kurios arabų paskyros. Prancūzija, Ispanija, Vokietija. Rašo įvairiomis kalbomis: „Ukraina yra šiuolaikinė Sparta!“

Žurnalistas atkreipė dėmesį ir į vieną detalę: „Kur per mišką eina mūsų šarvuočiai ir tankai. O tame miške – nei vieno gyvo medžio, nei vienos šakos, nei vieno lapo. Viskas išdeginta. Negyvas miškas. Padarė tai padlos mums... Žmonės atlaikys! Dar turėsime miškų. Ir bus medžių. Ir paukščiai ant jų bus... Ne pirmas kartas... Ukrainoje! Ir paskutinis vaikinas ant tanko, paskutiniuose kadruose. Matosi tik viena akis. Tai Perunas! Bet mes negalime matyti Dievo! Jis važiuoja bausti!"

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(1)
(119)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: