Speciali siunta iš Vokietijos. Sukurti specialiai „Kraken“ padaliniui. Į Ukrainą atvyksta MAUS  ()

MAUS sukurtas kaip FPV dronas. Jis apibūdinamas kaip „visiškai modulinė, ekonomiška, patikima ir lengvai naudojama platforma“, skirta minimaliam operatoriaus mokymui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos kompanija „Donaustahl“ aprūpins „Kraken“ padalinį MAUS dronais. Bendrovės teigimu, MAUS sistema gali būti naudojama atakoms prieš gyvąją jėgą ir šarvuočius.

MAUS platforma yra universalus ketursparnis, galintis atlikti tiek žvalgybos, tiek smogimo misijas.

MAUS sukurtas kaip FPV dronas. Jis apibūdinamas kaip „visiškai modulinė, ekonomiška, patikima ir lengvai naudojama platforma“, skirta minimaliam operatoriaus mokymui.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Remiantis MAUS drono taktinėmis ir techninėmis charakteristikomis, žinoma, kad jis gali gabenti iki 2,7 kg krovinį, o skrydžio nuotolis yra nuo 5 iki 7 km.

Drone sumontuota didelės raiškos kamera, leidžianti misijas atlikti net naktį. Taip pat droną galima apginkluoti įvairių rūšių amunicija.

Kitaip nei rinkoje esantys dronai, MAUS gaminamas ne iš anglies, o iš specialiai apdorotos medienos. Todėl jis maždaug 10 % sunkesnis už įprastus FPV bepiločius orlaivius, bet tuo pačiu apie 75 % pigesnis rėmo gamybos sąnaudų atžvilgiu.

 

Bendrovė taip pat šiuo metu testuoja ir kuria savo dirbtinio intelekto pagrindu sukurtą atpažinimo programinę įrangą „Vulture“, kuri skirta patikimai atpažinti žmones ir transporto priemones.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(0)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()