Galingai. „Parodė, ką reiškia būti lyderiu.“ Ką gavo Ukraina  ()

Istorinis XXI amžiaus įvykis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-20 Galingai. „Parodė, ką reiškia būti lyderiu.“ Ką gavo Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainai yra daug naujienų, susijusių su karine ir ekonomine pagalba. Pirmiausia iš Didžiosios Britanijos, kuri atėjus naujai leiboristų vyriausybei rodo, ką reiškia būti vienu iš laisvojo pasaulio lyderių“, – rašo įtakingas „Telegram“ kanalas „Быть Или“.

„Didžioji Britanija vadovauja 44 Europos šalių koalicijai, kuri „medžioja“ šešėlinį tanklaivių laivyną, gabenantį nesankcionuotą rusišką naftą. Sąjungininkai taikosi į 600 tanklaivių. Agentūros „Bloomberg“ skaičiavimais, šie tanklaiviai bendrai gabena 1,7 mln. barelių naftos per dieną. Palyginimui, Rusija iš viso išgauna apie 9,1 mln. barelių per parą (2024 m. balandžio mėn. duomenys, „Bloomberg“), iš kurių apie 4 mln. barelių per parą eksportuojama. Didžioji Britanija ir jos sąjungininkai nusitaikė į 40 proc. rusiškos naftos eksporto. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Trimeriai, kelioniniai šaldytuvai, pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės ir kt.
2459 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzMax BM-CS1“ - monitoriaus šviesos juosta su RGB

2) 304 nerūdijančio plieno maišytuvas virtuvės plautuvei

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Mudiro“ - kelioniniai 21/25 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

6) „VIOLEWORKS“ - 1880W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Didžioji Britanija suteikia Ukrainai 2 mlrd. svarų sterlingų (2,5 mlrd. JAV dolerių) paskolą gynybos išlaidoms finansuoti. Tai leis netrukus įsigyti papildomų ginklų ir karinės įrangos, ypač priešlėktuvinės gynybos sistemų. 

Didžioji Britanija davė užuominą, kad pagaliau galima smogti „Storm Shadow“ į Rusijos teritoriją. Apie tai rašo „The Telegraph“. Anksčiau Zelenskis kreipėsi į ministrą pirmininką Keirą Starmerį su prašymu duoti tokį leidimą.

 

Zelenskis tapo pirmuoju užsienio lyderiu, kurį naujasis premjeras Keiras Starmeris priėmė savo kabinete. Starmeris sakė, kad ketina padvigubinti paramą Ukrainai. V. Zelenskis tapo pirmuoju XXI a. užsienio vadovu, dalyvavusiu Jungtinės karalystės vyriausybės posėdyje (nesupainiokite su kalba parlamente). Paskutinį kartą užsienio lyderis į tokį posėdį buvo pakviestas 1997 m. – tai buvo Bilas Clintonas. Istorinis įvykis“, – rašoma kanale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()