„Vietoj 70 000 stos 1 000 000.“ Neįtikėtini įvykiai  (1)

Padės Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JK ministras pirmininkas Borisas Johnsonas liepos 19 dieną pareiškė, kad Donaldas Trumpas yra tas pats sąjungininkas, kuris gali padėti Ukrainai.

Apie tai politikas rašė nuomonių rubrikoje „Dailymail“.

Borisas Johnsonas mano, kad kandidatas į JAV prezidentus nenori, kad Rusija laimėtų, nes tada Ukraina bus visiškai paimta į nelaisvę, o Putinas anksčiau ar vėliau eis toliau su karu prieš Europą. Tokie įvykiai bus pralaimėjimas ir JAV.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 34 colių WQHD žaidimų monitoriai, planšetės, portabili automobilinė multimedijos sistema ir kt.
2369 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR04A/SUPFR04E“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „SUITU“ - belaidė pompa, 150PSI

3) „BRAVOBRO“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

4) „KOORUI ‎34E6UC“ - 34 colių WQHD žaidimų monitorius

5) „iMars 11.26“ - portabili automobilinė multimedijos sistema

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

Buvęs JK vyriausybės vadovas mano, kad D. Trumpas privers V. Putiną baigti karą ir grąžins Ukrainą prie jos 2022 metų vasario 24 dienos buvusių sienų.

Vietoj 70 000 stos 1 000 000. Johnsonas toliau išsakė ekstravagantišką mintį, kad kandidatas į JAV prezidentus nori tam tikru mastu pasinaudoti Ukraina. Jis atkreipia dėmesį į tai, kad Europoje yra 70 tūkstančių amerikiečių karių, juos gali pakeisti Ukrainos ginkluotosios pajėgos, kuriose yra daugiau nei 1 mln. karių. Trumpas nori būti prisimenamas kaip lyderis, parvežęs amerikiečių karius namo.

 

Johnsonas leido suprasti, kad jei Putinui bus leista laimėti, tada pasaulis susidurs su tuo, kad pasikartos 1939 metų įvykiai – bus karas, šį kartą III Pasaulinis.

Išvesdamas amerikiečių karius iš Europos, D. Trumpas privers ES daugiau išleisti savo gynybai (tai, ką milijardierius ne kartą yra sakęs). Johnsonas propaguoja idėją apginkluoti Ukrainos kariuomenę iki dantų, kad ji būtų kuo stipresnė, kad ji taptų Europos gynyba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(10)
(123)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)