[ŽT] „Ta pati strategija.“ Kas vyksta  ()

Ar Rusija pajėgs kovoti 10 metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija negalės 10 metų kariauti intensyvaus karo ir nuolat sieks jį „užšaldyti“, sako karo ekspertas Jevhenijus Dikijus, komentuodamas NATO prognozes, kad karas Ukrainoje gali trukti daugiau nei 10 metų ir nuolat bus Kremliaus periodiniai pareiškimai apie paliaubas.

„Kai kalbame apie 10 metų, mes kalbame ne apie tokio intensyvumo karą kaip šiandien, o apie rusų ketinimą „įšaldyti“ karą metams. Tai leis jiems atgauti jėgas ir vėl pulti Ukrainą. Jei vėl kažkas bus ne taip, priešas vėl gali „užšaldyti“ kovines operacijas. Taip jis gali „žaisti“ mažindamas intensyvumą su laikinomis paliaubomis 10 metų, kad padarytų mums spaudimą. Būtent toks yra rusų stilius“, – jo žodžius cituoja „24 kanalas“.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Pasak Dikijaus, Rusijos Federacija suprato, kad iš pirmo karto prispausti Ukrainai nepavyks, todėl tikriausiai kuria tą pačią strategiją, kuri buvo naudojama prieš Čečėniją:

„Būtent pribaigti Ukrainą per 5–10 metų, bet tam rusams reikia tokių karo pauzių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(23)
(9)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: