„Jei neįjungsime savo smegenų ir nesusivienysime, mus tiesiog vieną po kito sutriuškins“ (Video)  ()

„Aš sakau paprastus dalykus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grigorijus Tamaras dar kartą kreipėsi į dviejų šalių – Ukrainos ir Izraelio – valdžios institucijas, ragindamas vienytis vardan pergalės prieš Putiną ir jo sąjungininkus: „Nuo karo Ukrainoje pradžios aš šaukiu ir tūkstančiai žmonių šaukia apie tai. Tūkstančiai žmonių šaukia pas jus, o tūkstančiai žmonių šaukia pas mus. Per pustrečių metų tai jau buvo galima išgirsti. Mes šaukiame: Ukraina ir Izraeli, atsibuskite! Mums gresia mirtinas pavojus (ir Izraeliui, ir Ukrainai). Prieš mus kovoja galinga, klastinga ir negailestinga šalių koalicija. Juos galima nugalėti tik susivienijus“.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 31€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
2207

Nuostabiai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Grigorijaus Tamaro interviu „Fabrika novin“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Izraelio istorikas negalėjo suvaldyti pasipiktinimo ir išsakė viską, kas „skausminga“: „Jei esame dvi demokratinės valstybės ir kovojame su ta pačia koalicija, tai reikia smegenimis galvoti, reikia suvienyti pastangas, kitaip mus tiesiog sutriuškins po vieną. Ne? Tai jau prasideda: Ukraina Eurovizijoje balsavo prieš Izraelį. Kiek smegenų turėtų turėti žmogus, kad galėtų tai panaudoti kaip argumentą geopolitikoje?“

 

„Aš sakau paprastus dalykus: turime atsiminti, kad ne smėlio dėžėje žaidžiame, mus žudo kasdien. Jei neįjungsime savo smegenų ir nesusivienysime, mus tiesiog vieną po kito sutriuškins. Tai kas vyksta dabar, yra Trečiasis pasaulinis hibridinis karas. Vyksta Trečiasis pasaulinis karas, o fronto linija labai paprasta: iš vienos pusės yra liberalizmas, iš kitos – fundamentalizmas, o putinizmas yra fundamentalizmo forma“, – pabrėžė karo ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: