„Visiškai sustabdė.“ Frontas traška ir braška. Reikia ruoštis (Video)  ()

„Nutrauks pagalbą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Jevhenijus Dikij mano, kad Donaldas Trumpas, užėmęs Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento postą, nutrauks pagalbą Ukrainai.

Tai jis sakė per „24 kanalą“, atsakydamas į klausimą apie Jungtinių Amerikos Valstijų paramą Ukrainai ir kaip šią paramą paveiks valdžios pasikeitimas JAV.

„Tiesą sakant, esu šiek tiek nustebęs, kodėl mes taip aktyviai diskutuojame apie tai, kodėl mes kalbame apie tai, kad kitas Baltųjų rūmų vadovas ... bus Donaldas Trumpas “, - sakė jis.

Jis pridūrė, kad tai žmogus, kuris net neturėjęs prezidento statuso, bet „jau ėmė ir visiškai sustabdė Amerikos pagalbą mums septyniems mėnesiams“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Puikios saulės panelės, lazeriniai nivelyrai, „Xiaomi“ orų stotelės, išmanieji laikrodžiai ir kt.
3090 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux FSP200“ - 200W portabilios saulės panelės

2) 16 linijų lazeriniai nivelyrai su 2 baterijomis

3) „Xiaomi DUKA Atuman THmini“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

4) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas su baterija ir įkrovikliu

5) „Rogbid Tank M3“ - išmanusis laikrodis

6) „FunWater SUPFR01D“ - pripučiamos SUP irklentės

Išsamiau

Frontas traška ir braška. „Septyni mėnesiai be pagalbos, septyni mėnesiai, kai frontas traškėjo ir braškėjo ir žuvo tūkstančiai ukrainiečių, kurie galėjo gyventi, bet žuvo, nes nebuvo sviedinių“, – pažymėjo karo ekspertas.

Dikijus teigė nesuprantantis, iš kur kyla diskusija, ar D. Trumpas nutrauks pagalbą Ukrainai, jei taps prezidentu.

„Žinoma, jis tai padarys, nes net dar nebūdamas prezidentu jis tai darė... Galite būti ramūs, kad gavęs prezidento įgaliojimus, jis nustos (teikti pagalbą Ukrainai – UNIAN)“, – pasakė Dikijus.

 

Tad, pabrėžė ekspertas, visada reikia ruoštis blogam scenarijui, o šiuo atveju jis taip pat yra „labiausiai tikėtinas“. „Todėl, mano nuomone, mums nereikia diskutuoti, ar Trumpas sustos, ar ne – turime laikyti tai savaime suprantamu dalyku, kad jis greičiausiai sustos“, – pažymėjo Dikijus ir pridūrė, kad turime galvoti, kaip tam pasiruošti.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(15)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: