Drėbė visą tiesą. „Jis nebijo nei Putino, nei kalėjimo“ (Video)  ()

Putinas nesupranta, ką sako.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos Sečenovo medicinos akademijos Visuomenės sveikatos ir sveikatos vadybos tyrimų instituto vyriausiasis mokslo darbuotojas griežtai kritikavo Rusijos Federacijos nusikalstamus veiksmus Ukrainoje.

77 metų medicinos mokslų daktaras Igoris Gundarovas, kalbėdamas prie apskritojo stalo apie demografines problemas Rusijoje, nesibaimindamas Putino ar kalėjimo už vadinamosios „SVO“ diskreditavimą, griežtai kritikavo tai, ką dabar vykdo Rusija Ukrainos teritorijoje. Atitinkamą Gundarovo kalbos vaizdo įrašą paskelbė „Telegram“ kanalas „Butusov PLUS“.

Visų pirma, kalbėdamas apie tai, kokią kainą Rusijos visuomenė yra pasirengusi mokėti už dalyvavimą vadinamojoje „specialiojoje karinėje operacijoje“, jis teigė, kad Putinas, darydamas visokius pareiškimus, įskaitant apie nedarbą Rusijoje, kalba gražiai, bet iš tikrųjų nesupranta, ką sako. Iš tiesų, realiai nedarbo lygis, pasak mokslininko, sumažėjo dėl to, kad Rusijoje daug mažiau žmonių.

[EU+Kuponai] Tik nuo 5,82€! Iki 500 metrų šviečiantys galingi žibintuvėliai, jump starteriai, endoskopai, pompos, trimeriai ir kėdės (Video)
2820 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

2) 1280W trimeris, su baterija, įkrovikliu ir peiliais

3) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

4) „NEWTRAL Pro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

5) „BIKIGHT X501“ - dvigubų šviestukų žibintuvėlis, šviečia iki 500 metrų

6) Puikios kainos endoskopas (5 metrų)

Išsamiau

Tas pats ir su abortais. „Kokią kainą Rusija pasirengusi mokėti už dalyvavimą SVO? Ar dabar paimsime Kyjivą? Ar kaina turi būti demografinė ar ne? Dėl kokios priežasties niekas mums nepasako tikslių mirusiųjų skaičių? Kas slepiama ir nuo ko? Juk ten jie tikrai visi žino. Bet jie tai slepia nuo mūsų. 2022 metais jaunų žmonių mirtingumas išaugo 40-50 procentų. Abortų skaičius sumažėjo nuo kelių milijonų per metus iki trijų šimtų tūkstančių. Juk abortus darytis tiesiog nėra kam – vaikų susilaukti tiesiog nėra iš ko! Juk vaikų pirštais nepadarysi. Tie, kurie daro vaikus, yra Chersono stepėse“, – sakė Gundarovas.

 

 

Žurnalistas Jurijus Butusovas, komentuodamas šį 77 metų medicinos mokslų daktaro pareiškimą, savo „Telegram“ kanale „Butusov PLUS“ rašė: „Profesoriui kyla keistų klausimų. Rusų mirtingumas išaugo 50 proc., o pirštais jų vietoje vaikus darys uzbekai, tadžikai, kaukaziečiai... Taip kad Vladimiras Vladimirovičius „SVO“ vykdo pagal planą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(2)
(151)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: