[ŽT] „Kinai myli BMW...“ Rusai sužinojo, ką perka jie (Video)  ()

Per Rusijos „Telegram“ kanalus plinta vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos gamintojai pelnosi iš rusų, parduodami jiems savo automobilius nepaprastai didelėmis kainomis. Kinijos Liaudies Respublikos pilietis pasakė rusams tiesą apie tai, kaip Dangaus imperija juos apgaudinėja.

Per Rusijos „Telegram“ kanalus platinamas jo vaizdo įrašas, praneša Dialog.UA.

Kremliui su savo „SVO“ atkirtus Rusijos Federaciją nuo vakarietiškų technologijų, Rusijos automobilių rinką užplūdo kiniški automobiliai. O rusai, nesant alternatyvos, už juos turi mokėti daug daugiau, nei iš tikrųjų kainuoja.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Tai perka tik varguoliai. „Kiniškas automobilis apskritai... Nevertas (jo kaina), tai šiukšlė... Kinijoje vienas automobilis kainuoja 1 mln., Rusijoje – 3-4 mln. Kinai myli BMW, Audi... Kiniškus automobilius perka patys vargingiausi Kinijoje žmonės. Šis automobilis Kinijoje kainuoja 1 mln., Rusijoje už tiek nenusipirksi nieko“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(3)
(172)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()