Ne visos teritorijos. Iki metų galo. Zelenskis nustebino  ()

„Tikiu, kad gali padėti diplomatijos galia.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-22 Ne visos teritorijos. Iki metų galo. Zelenskis nustebino  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis vakar pareiškė, kad taikos viršūnių susitikimo formatu galima pabandyti užbaigti Rusijos ir Ukrainos karo etapą.

„Tikiu, kad jei būsime vieningi ir vadovausimės, pavyzdžiui, Taikos viršūnių susitikimo formatu, galime užbaigti degantį karo etapą. Galime pabandyti tai padaryti iki šių metų pabaigos“, – interviu BBC sakė V. Zelenskis. 

Jis kalbėjo apie savo ketinimus sukurti planą, kaip užbaigti karštąjį karo etapą, ir pažymėjo, kad jei galutinis plano tikslas bus pasiektas, jis bus „labai teisingas ir labai galingas“.

[Kuponai] Fantastiška dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera iš „Xiaomi“ ekosistemos, išmanusis durų skambutis ir „OnePlus Watch 2“ laikrodis
2507

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „IMILAB EC6 Dual 2K“ - dvigubo 2K objektyvo išmanioji kamera, globali versija

2) „Xiaomi Smart Doorbell 3S“ - išmanusis durų skambutis su kamera

3) „OnePlus Watch 2“ - išmanusis laikrodis, EU versija

Išsamiau

Tačiau, anot Ukrainos prezidento, sėkmė priklauso ir nuo vienybės su užsienio partneriais, pranešė „Ukrinform“.

Jis pažymėjo, kad tolesnė sėkmė priklausys nuo partnerių spaudimo Rusijai „sutikti susėsti ir galvoti apie karo pabaigą“.

 

„Tai nereiškia, kad visos teritorijos turi būti atkovotos jėga. Tikiu, kad gali padėti diplomatijos galia“, – sakė V. Zelenskis ir pridūrė, kad susilpnėjus Rusijai mūšio lauke, Ukraina atsidurs stipresnėje pozicijoje prie derybų stalo.

Ukrainos prezidento žodžiais, darant spaudimą Rusijai, galima diplomatinėmis priemonėmis išsiderėti karo pabaigos sprendimą.

V. Zelenskis teigė, kad pasaulyje nėra nė vieno žmogaus, kuris galėtų priversti Ukrainą perduoti savo teritorijas Rusijai, kad karas būtų greitai baigtas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(3)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()