„Jis neturi teisės spręsti vienas. Zelenskiui teks tai padaryti“  ()

„V. Zelenskis savo biure sutelkė per daug galių.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-22 „Jis neturi teisės spręsti vienas. Zelenskiui teks tai padaryti“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyjivo meras Vitalijus Kličko mano, kad Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis turės skelbti referendumą taikai Ukrainoje pasiekti ir priduria manantis, kad Ukrainos prezidentas negali priimti tokių skaudžių ir svarbių sprendimų vienas, be šalies žmonių sutikimo.

Interviu „Corriere del Serra“ V. Kličko įvertino, kad išeitis galėtų būti nacionalinės vienybės vyriausybės sukūrimas, tačiau pridūrė, kad nėra tikras, ar V. Zelenskis yra pasirengęs atsisakyti centralizuotos valdžios, kurią jam garantuoja valstybė nuo pirmosios Rusijos invazijos dienos.

[EU+Kuponai] Tik nuo 5,82€! Iki 500 metrų šviečiantys galingi žibintuvėliai, jump starteriai, endoskopai, pompos, trimeriai ir kėdės (Video)
2789 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

2) 1280W trimeris, su baterija, įkrovikliu ir peiliais

3) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

4) „NEWTRAL Pro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

5) „BIKIGHT X501“ - dvigubų šviestukų žibintuvėlis, šviečia iki 500 metrų

6) Puikios kainos endoskopas (5 metrų)

Išsamiau

V. Zelenskis savo biure sutelkė per daug galių. Dėl to parlamentas prarado bet kokį reikšmingą vaidmenį. Niekada neturime pamiršti, kad mūsų šalis yra demokratinė ir susijusi su Europos vyriausybių tradicija“, – sakė V. Kličko.

Jis pabrėžė, kad visada absoliučiai palaikė karo padėtį, kai ji tarnauja tautinei mobilizacijai ir šalies vienybės garantavimui, tačiau dabar Ukraina turi vengti patikėti visus svarbius sprendimus vien prezidentui. Anot V. Kličko, artimiausi mėnesiai V. Zelenskiui bus labai sunkūs, nes jis turės apsispręsti, ar tęsti karą su naujomis aukomis ir destrukcija, ar svarstyti apie teritorinį kompromisą su Rusija.

 

„Pripažinkime, karą turime laimėti, bet situacija komplikuojasi, nes priklauso nuo sąjungininkų pagalbos, būtų košmaras, jei tektų kariauti dar dvejus metus“, – sakė sostinės meras. 

Jis sakė, kad bendradarbiaus su Donaldu Trumpu, jei jis bus išrinktas lapkritį vyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose.

„Tai, kas JAV kalbama apie Ukrainą prieš balsavimą, po rinkimų bus visiškai kita. Respublikonų partija visada buvo antirusiška, nesuprantu, kodėl ji pradėtų remti (Rusijos prezidentą Vladimirą) Putiną“, – pridūrė V. Kličko. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(4)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()