„Kremlius ruošiasi.“ Tai patvirtina aukščiausi šalies pareigūnai (Video)  ()

Sunku paneigti faktą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunku paneigti faktą, kad Rusijos Federacija ruošiasi ilgai kovai, juk net aukščiausi šalies pareigūnai ne kartą apie tai kalbėjo, sakė Ilja Ponomariovas. Rusijos opozicionierius užsiminė, kad Putinas suvokia, kad Ukrainoje atsidūrė aklavietėje, todėl jam reikia pertraukos, kad sukauptų jėgų ir užpultų kokią nors kitą šalį.

Iljos Ponomariovo interviu kanalui „Seičas“ galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Pirmiausia Rusijos politikas į klausimą, ar Kremliaus vadovas ieško galimybės sėsti prie derybų stalo su Ukraina, atsakė: „Esu visiškai tikras, kad Putinas ieško galimybių deryboms, bet ne mažiau įsitikinęs, kad tik savomis sąlygomis, tai yra ne Vakarų ir ne Ukrainos sąlygomis. Derybos yra labai svarbios ir naudingos Putinui“.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tada Ilja Ponomariovas pasakė, su kuo iš tikrųjų kovos Putinas: „Rusijoje Kremlius tikrai ruošiasi dešimties metų karui, bet tai nereiškia, kad tai bus karas su Ukraina, ir tai nereiškia, kad tai bus karštas karas su tokiais dideliais nuostoliais tiek gyvos jėgos, tiek šarvuočių. Esu tikras, kad Kremlius supranta, kad jie Ukrainoje atsidūrė aklavietėje ir jiems reikia žengti žingsnį atgal, kad Rusijos visuomenės akyse užfiksuotų, jog jie bent jau nepralaimėjo, o veikiau „laimėjo“, nes apsaugojo rusus“. Aišku, kad jie sakys: „Mes laimėjome“. Po to jie ruošis karui su Europa, kitam etapui kitame karinių operacijų teatre“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(42)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: