„Bomba ant Maskvos. JAV pasirašė didelę sutartį su Kinija“  ()

Feiginas papasakojo, kokiomis aplinkybėmis ant Maskvos „bus numesta bomba“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teisės ekspertas Markas Feiginas patikino, kad Kinijos vadovas draugaus su V. Putinu tol, kol tai bus jam palanku.

Kol Rusiją kontroliuoja Kinija ir kol ji palanki Kinijos valdžiai, Rusija yra saugi, sakė Markas Feiginas. Jei tik situacija pasikeis ir sąlygos bus tokios, kad Putinas taps pavojingesnis nei naudingas, Kinija gali ne tik nutraukti santykius su Rusija, bet ir smogti jai.

Marko Feigino interviu kanalui „Segodnia“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Rusijos opozicionierius priminė atvejį iš pasaulio istorijos, kai 1972 m. Kinijoje lankėsi JAV prezidentas R. Niksonas. Šis vizitas pagerino JAV ir Kinijos santykius, tačiau tapo neramumų priežastimi SSRS, nes dviejų šalių sąjunga galėjo tapti grėsme Sąjungos saugumui.

[EU+Kuponai] Tik nuo 5,82€! Iki 500 metrų šviečiantys galingi žibintuvėliai, jump starteriai, endoskopai, pompos, trimeriai ir kėdės (Video)
2789 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

2) 1280W trimeris, su baterija, įkrovikliu ir peiliais

3) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

4) „NEWTRAL Pro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

5) „BIKIGHT X501“ - dvigubų šviestukų žibintuvėlis, šviečia iki 500 metrų

6) Puikios kainos endoskopas (5 metrų)

Išsamiau

Politikos ekspertas priminė istorinį įvykį, kuris gali pasikartoti: „V. Putinas ir visi kiti niekur nedings, nevažiuos į Ameriką, neatsuks nugaros Kinijai. Būtent Kinija gali atsukti nugarą tam tikromis aplinkybėmis, kaip atsitiko, kai Niksonas nuvyko pas Mao Dzedongą, pasirašė didelę sutartį ir iš tikrųjų padarė Kiniją pagrindiniu Maskvos priešu. Buvo prieita iki branduolinio karo. Iš kalbų, kurias atsimenu, žiūrėdamas televizorių vaikystėje, prisimenu, kad Kinija gali numesti bombą ant Maskvos.“

 

Šiuo požiūriu niekas nieko neatplėš. Maskva „žais“ su Amerika, bet ne su Pekinu, nes Pekinas žino, kaip prisikabinti, kokius žodžius rasti, žino, kokius veiksmingus būdus pasirinkti, kad Maskva niekur nesitrauktų, ir ji niekur nesitrauks. Jie liks su Kinija, nes Kinija garantuoja valdžios nepajudinamumą Rusijoje. Jis patapšnojo jam per plikę ir pasakė: „Štai jūsų prezidentas, turėsite Putiną“. Visa tai matėme kovo mėnesį, kai Putinas atvyko pas jį 2023 m.“, – Kinijos ir Rusijos santykių esmę atskleidė Markas Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(5)
(26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()