„Karas atėjo į užnugarį, ir tai tik pradžia.“ Rusai pakraupę  ()

Rusų laukia dar liūdnesnės dienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektros energijos problemos pietų Rusijoje ir okupuotame Kryme yra „specialios operacijos“ rezultatas, tvirtina rusų Z-tinklaraštininkas Tryliktasis.

Pietų Rusiją ir okupuotą Krymą apėmusi energetikos griūtis išprovokavo vietinius rusų protestus. Rusijos Z- tinklaraštininkas Jegoras Guzenko (Tryliktasis) reikalauja, kad protestuotojai būtų siunčiami į fronto liniją, o moterys mušamos, ir prognozuoja didėjančias elektros energijos problemas.

Tryliktasis savo „Telegram“ kanale paskelbė seriją aštrių įrašų apie elektrą, praneša Dialog.UA.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3991 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Z- tinklaraštininkas atvirai pareiškė, kad elektros energijos tiekimo nutraukimas yra agresijos prieš Ukrainą rezultatas. Jos pradėtas karas prieš kaimyninę šalį grįžo į Rusiją.

„Dėl visko, kas dabar vyksta (...), kalti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bepiločių orlaivių smūgiai į mūsų energetikos sektoriaus objektus. Kiekvieną naktį. O tai, kad jie kiekvieną dieną jums sako, jog viskas numušta ir nėra jokių sugriovimų, tai visiška nesąmonė... Toliau bus tik blogiau, nes energetikos objektai dauginasi ne pumpuravimosi metodu, o juos nuolat degina“, – rašė supykęs Tryliktasis.

 

Jis pareiškė, kad rusai pradėjo skinti 2022 m. prieš Ukrainą pradėtos „specialiosios operacijos“ vaisius.

„Taip pas jus karas pamažu atėjo į užnugarį, ir tai tik pradžia... Toliau bus tik „linksmiau“... Jūsų verksmai ir ašaros nepadės.... nieko, netrukus viską suprasite patys“, – sakė Z- tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(236)
(6)
(230)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: