„Ten laikomi lėktuvai Su-30SM.“ Įvyko prasiveržimas pro gynybą. Dega oro uostas (Video)  ()

Rusai randa kuo pasidžiaugti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-23 „Ten laikomi lėktuvai Su-30SM.“ Įvyko prasiveržimas pro gynybą. Dega oro uostas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli Rostovo prie Dono esantis Milerovo karinis aerodromas buvo ukrainiečių surengtos atakos taikinys naktį iš liepos 19-osios į 20-ąją. Rusai teigia numušę 26 ukrainiečių bepiločius orlaivius. Tačiau dalis paleistų ginklų pataikė į objektą, o naujausiose palydovinėse nuotraukose matyti apšaudymo padariniai.

Kaip rašo Ukrainos agentūra „Unian“, Ukrainos kariuomenė pasiuntė bepiločių orlaivių spiečių – bent keliasdešimt aparatų – Rusijos Milerovo oro uosto link. Nors kai kuriuos dronus numušė Rusijos priešlėktuvinė gynyba, kai kuriems pavyko prasiskverbti pro Rusijos antidronų skydą ir pataikyti į agresoriui vertingą karinį objektą.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Trimeriai, kelioniniai šaldytuvai, pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės ir kt.
2501 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzMax BM-CS1“ - monitoriaus šviesos juosta su RGB

2) 304 nerūdijančio plieno maišytuvas virtuvės plautuvei

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Mudiro“ - kelioniniai 21/25 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

6) „VIOLEWORKS“ - 1880W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Milerove yra Rusijos Federacijos gvardijos 31-ojo naikintuvų aviacijos pulko, kuriame laikomi lėktuvai Su-30SM, bazė.

Reaguodama į įtarimus dėl tariamo rusams vertingų lėktuvų praradimo, Rusijos radijas „Radio Svoboda“ paskelbė palydovinį žemėlapį, kuriame matyti ukrainiečių smūgio Milerovo bazei padariniai. „Po smūgio padarytoje palydovinėje nuotraukoje matyti trys ugnies centrai. Vienas iš jų yra techninės ir eksploatacinės dalies angaro vietoje, antrasis – atviroje teritorijoje, o trečiasis – vienoje iš degalų ir tepalų saugyklų. Nuotrauka iš kosmoso patvirtina Rusijos šaltinių teiginius, kad lėktuvai per bepiločio lėktuvo ataką nenukentėjo“, – rašo „Radio Svoboda“.

 

 

Verta pažymėti, kad pataikymą į rusų degalų saugyklas reikėtų vertinti kaip ukrainiečių sėkmę. Reikėtų priminti, kad panašaus poveikio apšaudymas buvo įvykdytas dar šių metų gegužę, kai besiginanti kariuomenė atakavo Belbeko aerodromą netoli Sevastopolio, sunaikino degalų saugyklas ir taip nutupdė dalį lėktuvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(1)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: