Kaip sustabdyti rusus? „Vienas būdas yra.“ Ką skelbia Syrskis (Foto)  ()

„Dirbu karščiausiuose Rytų fronto sektoriuose.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis kalbėjo, kaip sustabdyti skaičiais pranašesnio priešo veržimąsi.

Syrskis apie tai parašė „Facebook“.

Anot jo, priešas ir toliau ignoruoja didelius nuostolius bei bando prasiveržti per frontą: „Dirbu karščiausiuose Rytų fronto sektoriuose. Priešas neatsižvelgia į gana didelius nuostolius ir toliau veržiasi į Pokrovsko pusę. Nuožmūs mūšiai vyksta Krasnohorivkoje, Časiv Jaro, Prohreso rajonuose.

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas nurodė, kad įvairaus intensyvumo aktyvūs karo veiksmai vyksta praktiškai visame fronte: „Okupantai neatsisako bandymų užimti Stelmachivką, Makijivką, jie puola mūsų pozicijas Ivanivskėje, Kliščijivkoje ir bando užgrobti kairiojo Dniepro upės kranto salose esančias salpas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Trimeriai, kelioniniai šaldytuvai, pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės ir kt.
2459 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzMax BM-CS1“ - monitoriaus šviesos juosta su RGB

2) 304 nerūdijančio plieno maišytuvas virtuvės plautuvei

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Mudiro“ - kelioniniai 21/25 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

6) „VIOLEWORKS“ - 1880W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Pasak Syrskio, yra vienas būdas, kaip sustabdyti skaičiais pranašesnio priešo veržimąsi: „...efektyvus pagrindinių priešo pajėgų ir jų rezervų sunaikinimas ugnimi tolimose prieigose, visapusiškas priešo naikinimas priešais fronto liniją, tvarus inžineriniu būdu paruoštų ribų ir pozicijų išlaikymas, maksimaliai efektyvus visų ginklų ir šaudmenų galimybių panaudojimas, pirmiausia kovinių dronų, kuriuose turime pranašumą. Taip pat naujų pažangių metodų kūrimas, kaip sunaikinti priešo žvalgybinius dronus.

Kaip pažymi O. Syrskis, „atrodo, nieko naujo“. Tačiau jis taip pat priduria: „Kartu tam reikalingas ginklų ir įrangos naudojimo meistriškumas, tikslus artilerijos panaudojimas, pajėgos ir priemonės – tai yra kokybiškas visų kategorijų karinio personalo mokymas atlikti kovines misijas. Svarbu parengti visų lygių štabus, kad būtų galima maksimaliai išnaudoti karių kovinius pajėgumus ir sumažinti mūsų nuostolius“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(3)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: