Pagrindiniai žaidėjai žengia į finišo tiesiąją. „Viskas yra jų rankose“ (Video)  ()

„Duokite mums viską, ko reikia, ir mes tą darbą atliksime.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Borisas Johnsonas paskelbė apie numanomą taikos derybų planą, kurio Ukraina negali išvengti, pranešė Dmitrijus Gordonas. Žurnalistas sutelkė dėmesį į tai, kad Ukraina neketina atsisakyti savo teritorijų, o norint įtikinti Putiną sutikti su Ukrainai palankiomis sąlygomis, svarbu pasiekti sėkmės mūšio lauke. Štai kodėl svarbu, kad artimiausiu metu turėtume aviaciją ir JAV leidimą smogti giliai į Rusijos Federacijos teritoriją.

Dmitrijus Gordonas apie tai kalbėjo interviu su Vasilijumi Golovanovu „YouTube“ kanale.

Populiarus tinklaraštininkas paaiškino, kodėl karas greičiausiai baigsis šiais metais: „Mano nuomonė: taikos versijos paieškos žengia į finišo tiesiąją. Jos bus labai pagreitintos, nes visiems reikia taikos. Mums reikia taikos? Taip. Ar Rusijai reikia taikos? Labai. Jiems viskas blogai. Ar JAV reikia taikos? Taip. Ar Europos Sąjungai reikia taikos? Taip. Ar Kinijai reikia taikos? Taip, tai yra, visi penki pagrindiniai žaidėjai nori taikos, bet Ukraina nesiruošia atsisakyti to, ko negali a priori atsisakyti, o Rusija nori sugriebti tai, ką nori pasiimti“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Energijos stotelės, palapinės, monitorių šviesų juostos, išmanieji nuotraukų/video rėmeliai, dulkių siurbliai ir kt. (Video)
2725 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-23/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FlashFish P66“ - 260W, 288Wh, portabili energijos stotelė

2) „iMars“ - rankinis dulkių siurblys

3) „BlitzMax BM-ES1“ - monitoriaus šviesos juosta

4) „MUDIRO EW-S05“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Frameo“ - išmanieji nuotraukų/video rėmeliai

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Po to žurnalistas paaiškino, kaip Ukraina gali įgyti tvirtą poziciją sėsdama prie derybų stalo: „Ginklai žvangės dar ilgai, bet kol amerikiečiai neleis mums pulti Rusijos teritorijos ir kol danguje nepasirodys F-16, tol nebus prasmės,  todėl esu įsitikinęs, kad artimiausiu metu pamatysime ir F-16, ir smūgius Rusijos teritorijoje. Siekiant palaužti Rusijos pasipriešinimą ir pašalinti jos užsispyrimą, kad ji būtų pasirengusi kažkokiam kompromisui, bet geriau ukrainietiškam sprendimui. Suprantu, kad dabar mažai tikėtina, kad Rusija sutiks su mūsų sąlygomis, bet viskas yra Vakarų rankose: duokite mums viską, ko reikia, ir mes tą darbą atliksime“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(2)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: