[ŽT] Ukrainos vadovybė suklydo. Košmaras. „Fronte kai kas įvyko“  ()

Rusai ėmė aktyviau veikti Časiv Jare, bandydami pasiekti naujų laimėjimų prieš numanomas taikos derybas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešas visiškai priartėjo prie Kalynivkos palei Šiaurės Donecko-Donbaso kanalą ties šiaurine dalimi ir pradėjo aktyvų puolimą. Tokia situacija nemaloni, bet tikėtina, „YouTube“ kanale „News Factory“ sakė karinis stebėtojas ir žurnalistas Vasylis Pechno.

Už Šiaurės Donecko-Donbaso kanalo yra pagrindinė gynybos linija, tačiau Časiv Jare dabar prasideda bene aktyviausios kovos, sakė analitikas.

Tuo pat metu galima kalbėti apie santykinę stabilizaciją Torecko kryptimi, nors priešas žengia į priekį. Dėl kai kurių ukrainiečių vadovybės klaidų rusams čia pavyko pasiekti laimėjimų, tačiau jei jie nori žengti dar toliau, jiems reikia stiprinti grupuotes šioje teritorijoje, o tai labai problemiška, nes kalbame apie dvi dideles aglomeracijas: Torecką ir Chasovojarską. Okupantai turės kažkaip išlaikyti šias didžiules teritorijas Donbase ir tuo pat metu kontratakuoti prie Volčansko, o tai labai sunku.

[EU+Kuponai] Tik nuo 5,82€! Iki 500 metrų šviečiantys galingi žibintuvėliai, jump starteriai, endoskopai, pompos, trimeriai ir kėdės (Video)
2835 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

2) 1280W trimeris, su baterija, įkrovikliu ir peiliais

3) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

4) „NEWTRAL Pro“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

5) „BIKIGHT X501“ - dvigubų šviestukų žibintuvėlis, šviečia iki 500 metrų

6) Puikios kainos endoskopas (5 metrų)

Išsamiau

Dabar priešas įžengia į sudėtingą etapą, kuriame gali pritrūkti išteklių, – pažymėjo Pechno, – todėl suaktyvėja „taikos balandžiai“. Jie siekia, kad Rusija atsidurtų stiprioje derybinėje pozicijoje ir taip paskatintų Ukrainą padaryti pauzę fronte. Rusijos Federacijai reikia atsikvėpti, nes ji negali pakęsti tokio tempo, kai kovojama dėl kelių aglomeracijų. Ji nori pauzės, kad galėtų sukaupti išteklių ir vis dar vykdyti šias puolamąsias operacijas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(17)
(36)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: