Galės iš karto skristi į mūšį. „Tai baigiamasis etapas.“ Atvyksta galingiausios versijos naikintuvai (Video)  ()

F-35 ir toliau bus veiksminga atgrasymo priemonė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„F-35 Joint Program Office“ (JPO) ir „Lockheed Martin“, pagrindinis „F-35 Lightning II“ programos rangovas, paskelbė apie pirmojo F-35 orlaivio su „Technology Refresh-3“ (TR-3) pristatymą, rašo „Breaking Defence“.

Jau buvo pristatyti du „F-35 Lightning II“ lėktuvai. Pirmasis nukeliavo į Montgomerį Alabamoje, o antrasis – į Nellis oro pajėgų bazę Nevadoje. JPO programos vykdomasis direktorius generolas leitenantas Mike'as Schmidtas paaiškino, kad F-35 su TR-3 orlaivių pristatymai vyksta etapais.

„Pradėjome nuo etapo, kuriame sudaroma galimybė atlikti pirminį pilotų mokymą. Šis etapas truks liepos–rugpjūčio mėnesiais. Tada iki rugpjūčio pabaigos pristatysime reaktyvinius lėktuvus, kurie leis pilotams vykdyti mūšį. Mūsų tikslas yra iki 2025 m. pasiekti visišką TR-3 kovinį pajėgumą. Strategija yra pateikti klientams patikimus ir lengvai prižiūrimus orlaivius, o laipsniškas procesas leidžia tai padaryti“, – sakė generolas M. Schmidtas.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 31€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
2164

Nuostabiai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Šie orlaiviai turi praeiti standartines vyriausybės patvirtinimo procedūras, įskaitant galutinių tinkamumo skraidyti pažymėjimų gavimą ir bandomuosius skrydžius.

Bridget Lauderdale, „Lockheed Martin“ F-35 programos viceprezidentė ir generalinė direktorė, pabrėžė, kad „TR-3 ir „Block 4“ yra svarbiausias F-35 pajėgumų evoliucijos etapas. Programos trukmė užtikrins, kad F-35 ir toliau bus veiksminga atgrasymo priemonė ir pagrindas vykdyti bendras operacijas visose srityse dabar ir ateityje“.

 

Generolas M. Schmidtas taip pat išreiškė pasididžiavimą sunkiu darbu, kurį vyriausybė ir komanda nuveikė tiekiant TR-3 konfigūracijos F-35 naikintuvus. „Tai svarbus pirmasis žingsnis ir, nors dar daug ką reikia padaryti, esu įsitikinęs, kad mūsų komanda nenuilstamai dirbs siekdama norimų ir būtinų rezultatų, kurių tikisi mūsų kariai, sąjungininkai ir klientai“, – pridūrė generolas M. Schmidtas.

 

Lenkija vis dar laukia 32 daugiafunkcinių penktos kartos naikintuvų F-35A pristatymo. Tai bus modeliai su „Technical Refresh 3“ (TR-3) paketu. Šių mašinų pristatymas turi būti baigtas iki 2030 m. ir greičiausiai prasidės 2026 m. TR-3 paketas leidžia įdiegti „Block 4“ versiją, pristato atvirą misijos sistemų architektūrą, naują integruotą pagrindinį procesorių su didesne skaičiavimo galia, patobulintą panoraminį ekraną kabinoje, didesnį atminties bloką ir kitas šiuo metu neatskleidžiamas galimybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()