Rusai trina rankomis. Net vienas prarastas Ukrainoje taps smūgiu JAV  ()

Pilotai bus instruktuoti išvengti mūšių ore.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-23 Rusai trina rankomis. Net vienas prarastas Ukrainoje taps smūgiu JAV  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net jei prie F-16 vairo būtų amerikiečių pilotai, svarbu atminti, kad jiems gali pritrūkti patirties prieš lygiavertį varžovą.

Vieno iš šių orlaivių praradimas virš Ukrainos būtų reikšmingas JAV oro pajėgoms. Į tai atkreipė dėmesį buvęs Ukrainos saugumo tarnybos agentas Vasilijus Prozorovas rašo „Bulgarian Military“.

Anksčiau Rusijos bendrovė skelbė 15 milijonų rublių (150 000 eurų) premiją Rusijos kariškiams, kurie sugebės numušti amerikiečių naikintuvus F-16.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Aš asmeniškai mačiau rusų kareivius, kurie trokšta pirmieji sunaikinti „Leopard“, „Abrams“ ir „Bradley“. Buvo jaudulys ir Vakarų technologijų baimė. Toks pat entuziazmas bus matomas ir dėl F-16 naikintuvų“, – sakė buvęs SBU agentas.

V. Prozorovo teigimu, Rusijos pilotai šiuo metu yra vieni geriausiai apmokytų ir labiausiai patyrusių pasaulyje.

„Net jei amerikiečių pilotai skraidytų F-16, svarbu pripažinti, kad jiems trūksta patirties susiduriant su tokiu priešu. Vos vieno naikintuvo praradimas virš Ukrainos būtų rimtas pavojaus signalas Amerikos oro pajėgoms“, – pabrėžė V. Prozorovas. 

 

„Kalbant apie ukrainiečių pilotus, net ir po 100 valandų skrydžio su nepažįstama įranga vargu ar jie taps asais. Aišku, kad F-16 pirmiausia tarnaus kaip tolimojo nuotolio ginklanešiai. Be to, greičiausiai pilotai bus instruktuoti išvengti mūšių ore, nes kiekvienas numuštas lėktuvas paveiktų Amerikos gynybos pramonę“, – apibendrino ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(5)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()