„Yra tik vienas atsakymas.“ Syrskis surinko visus vadus. Kas nutiko  ()

„Priešas veržiasi toliau.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis dabar dirba karščiausiuose Rytų fronto sektoriuose.

Kaip praneša Censor.NET, Syrskis apie tai pranešė „Facebook“.

Anot jo, priešas neatsižvelgia į gana didelius nuostolius ir toliau veržiasi link Pokrovsko. Įnirtingos kovos vyksta Krasnohorivkoje, Časiv Jaro, Prohreso rajonuose. „Okupantai neatsisako bandymų užimti Stelmachivką, Makijivką, jie puola mūsų pozicijas Ivanivskėje, Kliščijivkoje ir bando užgrobti kairiojo Dniepro upės kranto salose esančias salpas. Tiesą sakant, įvairaus intensyvumo kovinės operacijos vyksta visame fronte“, – pabrėžia kariuomenės vadas.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Syrskis užduoda klausimą: ką galime ir turėtume daryti, kad sustabdytume skaičiais pranašesnio priešo veržimąsi?

Pasak Syrskio, yra tik vienas atsakymas: „...efektyvus pagrindinių priešo pajėgų ir jų rezervų sunaikinimas artilerija tolimose prieigose, visapusiškas priešo naikinimas priešais fronto liniją, tvarus inžineriniu būdu paruoštų ribų ir pozicijų išlaikymas, maksimaliai efektyvus visų ginklų ir šaudmenų galimybių panaudojimas, pirmiausia kovinių dronų, kuriuose turime pranašumą. Taip pat naujų pažangių metodų kūrimas, kaip sunaikinti priešo žvalgybinius dronus. Plačiau čia.

 

Todėl šį kartą jis taip pat patikrino pažangą ruošiant rezervus dalyvauti karo veiksmuose. Anot jo, jis atspindi maksimalų treniruočių požiūrį į realią kovinę situaciją, dronų panaudojimą imituojant priešo veiksmus, kuri leidžia mums išmokyti savo karius praktiškai sunaikinti šią itin pavojingą ginklo rūšį.

Be to, Syrskis susitiko su kiekvienu brigados vadu, kuris vykdo gynybą pagrindinių priešo operacijų kryptimis, ir aptarė mūsų veiksmų efektyvumo didinimo, nuostolių papildymo, amunicijos aprūpinimo ir kitų probleminių klausimų sprendimo klausimus.

 

„Žinoma, padėkojau mūsų kariams už drąsą, atkaklumą ir didvyriškumą, kurį jie kasdien rodo ginant mūsų valstybę, ir įteikiau jiems apdovanojimus!“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(2)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: