„Yra būdas, kaip įveikti Rusiją. Jie turės pasirašyti kapituliaciją ir pasitraukti į savo teritorija.“  ()

Yra vienintelis būdas, kaip priversti Putiną sustabdyti karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų žurnalas „The Economist“ paskelbė straipsnį, kuriame apskaičiuota, kad Rusijoje gali nebelikti tankų ir kitų šarvuočių jau kitų metų antroje pusėje. Žurnalistai nurodė, kad rusai neteko mažiausiai 3 000 tankų, o nauja gamyba negali padengti nuostolių. Esą būtent tai vėliau privers V. Putiną siekti laikinų paliaubų, nes rusai negalės žengti į priekį, rašo politikos ir ekonomikos ekspertas Tarasas Zagorodnij savo straipsnyje „Glavred“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 34 colių WQHD žaidimų monitoriai, planšetės, portabili automobilinė multimedijos sistema ir kt.
2369 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR04A/SUPFR04E“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „SUITU“ - belaidė pompa, 150PSI

3) „BRAVOBRO“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

4) „KOORUI ‎34E6UC“ - 34 colių WQHD žaidimų monitorius

5) „iMars 11.26“ - portabili automobilinė multimedijos sistema

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

Ekspertas pabrėžia, kad tokioje situacijoje teisingos taikos galimybės nebus. Kol Putinas bus valdžioje, karas tęsis. Taikos neįmanoma pasiekti, kai Kremliuje sėdi V. Putinas, jis darys viską, kad kariautų toliau. Rusai ras tankų kitur, jie masiškai gamins šahedus ir kitus ginklus.

Vienintelė taikos galimybė – perkelti karą į Rusijos teritoriją.

„Štai dabar matome Ukrainos dronų rezultatus Krasnodaro krašte – ten jau trūksta elektros energijos. Labai svarbus pramonės ir transporto mazgas susiduria su problemomis.

 

Reikia stambiu mastu išmušti jų energiją, kad pasiektume priešo pajėgumų išsekimą ir sudarytume prielaidas ekonominiam chaosui, – teigia T. Zagorodnij. – Turime privesti Rusiją iki tokios būklės, kokia buvo Vokietijoje per Pirmąjį pasaulinį karą. Tada vokiečiai vis dar galėjo bombarduoti Paryžių, bet turėjo pasirašyti kapituliaciją ir pasitraukti į savo teritorijas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: