Rusai tylėjo daugiau nei metus. „Tai buvo išskirtinis įvykis.“ Kas nutiko (Foto)  ()

Rusai tylėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek daugiau nei prieš metus okupuotame Rykove Chersono srityje žuvo 23 Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariai. Rusai pripažino didelius nuostolius, jie pastatė paminklą okupantams.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Rykove neseniai buvo atidengtas paminklas Rusijos ginkluotųjų pajėgų 23-iajam kariniam batalionui „Dnepras“ (karinis dalinys 95340), kuris, per Ukrainos puolimą 2023 m. birželio 18 d., tapo „kroviniu 200“. Apie šiuos nuostolius rusai tylėjo daugiau nei metus.

„Prieš šiek tiek daugiau nei metus dėl apšaudymo apgyvendintoje vietovėje žuvo ir dingo vaikinai. Tai yra Voronežo „Dnepro“ bataliono kariai“, – rašė Chersono regiono „senatorius“ Igoris Kastiukevičius atidarant paminklą.

[EU+Kuponai] Premjera, kokios dar nebuvo! Portabilus TV ir garso kolonėlė viename. Nustebsite sužinoję, ką sugeba šis daikčiukas + monstrinės energijos stotelės
2930 2

Premjeros pasiūlymas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Monster VMay“ - portabilus TV ir garso kolonėlė viename

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

Išsamiau

Tai buvo išskirtinis įvykis. Ukrainos puolimas prieš Rusijos ginkluotąsias pajėgas Rykove 2023 metų birželį sukėlė didelį karo ekspertų susidomėjimą. Faktas yra tas, kad rusai apgyvendintą vietovę pavertė vienu iš pagrindinių loginių mazgų Ukrainos pietuose, ten sutelkdami milžiniškus ginklų ir sviedinių kiekius. Smogus HIMARS, detonacija buvo tokia stipri, kad mažiausiai 16 pastatų šalia geležinkelio buvo sugriauti iki žemės pamatų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(180)
(5)
(175)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: