„Labai labai pavojinga.“ Liko 3 metai  ()

Naujasis britų kariuomenės vadas paskelbė trejų metų pasirengimą karui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-25 „Labai labai pavojinga.“ Liko 3 metai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK generolas R. Walkeris mano, kad kariuomenė turėtų būti tobulinama ne kiekybiškai, o technologiškai.

Seras Rolandas Walkeris, birželį tapęs Jungtinės Karalystės ginkluotųjų pajėgų vyriausiuoju vadu, davė užduotį per trejus metus parengti britų armiją galimam karui.

Kaip rašo BBC, generolas tvirtina, kad „nesvarbu, kaip baigsis karas tarp Rusijos ir Ukrainos – Rusija bus objektyviai susilpnėjusi, bet labai labai pavojinga ir sieks atpildo už tai, kad padėjome Ukrainai“.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Be kitų grėsmių, vadas mini Kinijos norą okupuoti Taivaną ir Irano pasirengimą netrukus sukurti branduolinį ginklą. R. Walkerio teigimu, karas „nėra neišvengiamas“ ir yra pakankamai laiko jam užkirsti kelią kaupiant pajėgas ir atgrasant.

Generolas įsitikinęs, kad teisingas JK pajėgų vystymosi kelias yra ne kiekybinis, o technologinis. Nepaisant to, kad jis vadovauja „vidutinio dydžio armijai“, šiuolaikinių ginklų ir naujausių karo priemonių dėka R. Walkeris siekia sugebėjimo „sunaikinti 3 kartus didesnę armiją“.

 

Apskritai, pagal vado planą, JK iki 2027 m. padvigubins savo karinę galią, o iki dešimtmečio pabaigos pasieks trigubą pažangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(6)
(85)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()