„Visais įmanomais būdais.“ Jis nepasiduoda. Netikėti įvykiai  ()

Stengiasi susigrąžinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keli aukšto rango Rusijos kariškiai pateikė informaciją vienam iš propagandos šaltinių per „Telegram“, kad galimos Belousovo atsistatydinimo priežastys gali būti problemos, susijusios su kovotojų aprūpinimu keliuose fronto sektoriuose vienu metu, arba sunkumai ruošiantis dalinei demobilizacijai. pateikė Dialog.UA.

Tačiau svarbiausia – nesusikalbėjimas, taip pat – kada bus pasiekti vadinamosios „specialiosios karinės operacijos“ tikslai.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Be to, dar vienas ženklas, kad Belousovas turi didelių problemų, propagandos šaltinio pašnekovai įvardija Kremliaus vadovo atsisakymą atleisti Gerasimovą, o juk ne paslaptis, kad Belousovas visiškai neprieštarauja generalinio štabo vadovo pakeitimui.

Savo ruožtu aplinkiniai Andrejaus Belousovo aplinka teigia, kad visi gandai apie jo atsistatydinimą ir pretenzijos jam yra ne kas kita, kaip paistalai, taip pat „Gerasimovo ir Šoigu machinacijos, kurie visais įmanomais būdais stengiasi susigrąžinti Rusijos gynybos ministerijos vadovo postą“.

 

Prokremliškas šaltinis rašo, kad Putinas taip pat nieko nepranešė apie ketinimą atleisti Belousovą. Tačiau kai kurie šaltiniai Rusijos prezidento administracijoje „Telegram“ sakė iš tiesų girdėję tam tikrų gandų apie galimą Rusijos gynybos ministro atsistatydinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(12)
(92)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: