„Labai ir labai pavojinga.“ Gali būti keturių monstrų kerštas  ()

Jis pabrėžė, kad visos keturios šalys užmezga bendradarbiavimą, keisdamosi ginklais ir technologijomis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-24 „Labai ir labai pavojinga.“ Gali būti keturių monstrų kerštas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK karui turi pasiruošti per trejus metus dėl Rusijos, Kinijos, Irano ir Šiaurės Korėjos grasinimų. Tai pareiškė JK ginkluotųjų pajėgų vadas generolas seras R. Walkeris, praneša „Sky News“.

Anot jo, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas bus „labai labai pavojingas“, kai baigsis karas Ukrainoje. Kremliaus vadovas sieks atpildo Ukrainą remiančioms Vakarų šalims, nepaisant to, Rusija laimės ar pralaimės.

„Esmė ta, kad tik tada, kai manai, kad jie (rusai) nusileido, jie grįžta riaumodami iš keršto“, – sakė R. Walkeris. Generolas taip pat atkreipė dėmesį į galimą Kinijos invaziją į Taivaną, Irano ketinimus sukurti branduolinį ginklą ir grėsmę Šiaurės Korėjai. Jis pabrėžė, kad visos keturios šalys užmezga bendradarbiavimą keisdamosi ginklais ir technologijomis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Android vaizdo projektorius, žaidimų konsolė su 70 000+ žaidimų, išmanusis RGB šviestuvas, akumuliatorių testeriai ir kt. (Video)
2911 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-29/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Wanbo Dali1“ - mini Android vaizdo projektorius

2) „Ampown GD20“ - žaidimų konsolė

3) „BLITZWILL BWL-FL-0002“ - išmanusis RGB šviestuvas

4) „HCalory“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

5) „KONNWEI KW218“ - 6V-12V transporto priemonių akumuliatorių testeris (tikriklis)

6) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

Išsamiau

„Todėl 2027–2028 m. ši konvergencija gali pasiekti tam tikrą vienybę ir jūsų gebėjimas problemas spręsti su kiekviena atskirai – naudojant taisyklėmis pagrįstą sistemą, bus gerokai sumažintas“, – sakė R. Walkeris.

Jungtinės Karalystės ginkluotųjų pajėgų vadas patikslino, kad jo šalis „nėra neišvengiamo karo kelyje“. Tačiau britų kariai turi skubiai atkurti savo gebėjimą atgrasyti nuo būsimų karų turėdami patikimą kovinę galią. „Turime pakankamai laiko pasiruošti, veikti ir užtikrinti patikimų sausumos pajėgų atkūrimą, kad palaikytume atgrasymo strategiją“, – pridūrė R. Walkeris.

 

Rusijos Federacija artimiausiais metais gali pulti NATO. Vokietijos ginkluotųjų pajėgų generalinis inspektorius generolas leitenantas Carstenas Breueris išreiškė rimtą susirūpinimą dėl Rusijos kariuomenės stiprinimo, kuris, jo nuomone, artimiausiais metais gali kelti grėsmę NATO.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(1)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()