[ŽT] Štai kodėl jiems neleidžiama turėti telefonų. Ruso reakcija į amunicijos sandėlio sprogimą (Video)  ()

Rusija neleidžia savo kariams prie fronto linijos laisvai naudoti telefonų. Manoma, kad taip yra dėl to, kad ukrainiečiai pagal telefonų signalus gali nustatyti vietas, kur yra didesnė rusų karių koncentracija. Be to, rusų kariai dažnai filmuoja ir rodo tai, ką karininkai norėtų nuslėpti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei rusų kariams būtų leista filmuoti ir publikuoti viską, daugiau Rusijos piliečių suprastų, kokie iš tikrųjų dideli yra jų nuostoliai. Daugiau rusų šeimų žinotų, kodėl jų artimieji paskelbti „dingusiais mūšio lauke“ ir niekada nebegrįš.

Be to, kai turi galimybę, rusai be jokių problemų patvirtina ukrainiečių jiems sukeltus nuostolius. Štai kaip rusai kažkur Ukrainos rytuose reagavo į lauko amunicijos sandėlio sunaikinimą:

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

„Dėl vieno drono!“, stebėjosi rusas. Ir jei atrodo, kad jie džiaugiasi ar bent jau nenuliūdo netekę amunicijos, reikia prisiminti vieną tiesą – kai nėra amunicijos, ir kariauti nereikia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: