„Didžiausias per visą karą“. Ukrainiečiai atrėmė žiaurų rusų šturmą (Video)  ()

Ukrainos 79-osios atskirosios šturmo brigados kariai atrėmė vieną didžiausių Rusijos šturmų per visą karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokio didelio mechanizuoto šturmo rusai tikriausiai dar nebuvo surengę. Ukrainiečių pozicijas prie Kurachovės Donecko srityje atakavo bent 45 šarvuočiai, tarp kurių buvo bent 11 tankų, 12 motociklininkų, 200 karių. Rusai puolė keliomis kryptimis vienu metu. Tai buvo milžiniškas šturmas.

Ukrainos 79-osios atskirosios šturmo brigados kariai ėmė veikti iš karto. Artėjantys rusų šarvuočiai pateko į artilerijos apšaudymą. Tuomet juos pasitiko prieštankinių raketų ugnis. Galiausiai, kai jie buvo dar arčiau, juos atakavo dronai.

Rusai neteko 13 šarvuočių ir skubiai traukėsi. Pasimetę pėstininkai slėpėsi miško juostoje, kur juos bombardavo ukrainiečių dronai:

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

79-oji atskiroji šturmo brigada ne kartą atrėmė masinį rusų mechanizuotą šturmą prie Novomichailivkos. Ta patirtis tikriausiai padėjo atstumti ir šią ataką. Deja, beveik neabejojama, kad toks šturmas bus kartojamas, nes rusai neteko tik 13 šarvuočių iš 45, o karių netekčių jie net neskaičiuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(55)
(1)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: