„02.20 val. Masiškai siunčiami pranešimai.“ Skubiai keliami F-16 (Video, foto)  ()

Liudininkai nufilmavo vaizdo įrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per naktinį išpuolį prieš pasienio miestą Izmailą Odesos regiono pietuose, Rumunija buvo priversta paskelbti oro antskrydžio pavojaus signalą ir pakelti du naikintuvus F-16.

Tai pranešė Rumunijos Gynybos ministerija.

Rumunijos saugumo pajėgos tikrino teritoriją, ieškodamos šahedų nuolaužų netoli Plauru kaimo, po to, kai liudininkai nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame tariamai užfiksuotas drono kritimas jo pakraštyje.

[Vokietija] Tik nuo 39€ už akumuliatorinį pjūklą su sekatoriumi ir lazerinio nivelyro rinkinys. Ribotas kiekis
2782

Nuostabiai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Gyventojai masiškai siunčia pranešimus. Kaip praneša „Digi 24“, Tulčos apskrities Nepaprastųjų situacijų inspektorato pranešime, oro antskrydžio perspėjimas ten buvo paskelbtas 02.20 val. Dėl sprogimų vietos priešgaisrinė tarnyba gavo apie daug pranešimų iš Plauru gyventojų, kurie teigė, kad dronas nukrito netoli kaimo. Oro antskrydžio pavojus baigėsi 03:46, o rumunų F-16 į oro bazę grįžo 04:20.

 

Pasak Pietų Ukrainos gynybos pajėgų, liepos 24-osios naktį rusai „Shahed“ tipo dronais atakavo Izmailo uosto infrastruktūrą. Dėl sprogimo buvo apgadinti keli uosto pastatai, penkių aukštų gyvenamasis namas ir trys sunkvežimiai. Trys žmonės buvo sužeisti. Sprogimo vietoje kilęs gaisras buvo greitai užgesintas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(7)
(53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: