„Rimtas Rusijos pralaimėjimas.“ Kas žinoma (Video)  ()

„Tai įvyks 2025 metais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ivanas Jakovina atsakė į vieno iš savo žiūrovų klausimą, ar galima susitarti su D. Trumpu dėl Johnsono taikos plano ir ar Putinas sutiks su juo. Žurnalisto atsakymas buvo nedviprasmiškas ir net kategoriškas: taikos derybų nebus, kol Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepasieks reikšmingo rusų pralaimėjimo mūšio lauke.

Ivanas Jakovina apie tai kalbėjo kitame savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Rimtas Rusijos pralaimėjimas. Žurnalistas išsakė savo nuomonę apie vieno iš esamų taikos planų Ukrainoje įgyvendinimo tikimybę: „Manau, kad nė vienas iš taikos planų (susitartas ar ne, nesvarbu) nebus įgyvendintas tol, kol Rusija nepatirs rimto pralaimėjimo fronte. Jei fronte bus rimtas pralaimėjimas, tada bus galima kalbėti apie kažkokią taikos derybų pradžią ir pan.“ .

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Apie tai, kada atsiras būtinos sąlygos taikai sudaryti, Jakovina sakė taip: „Kol neįvyko toks pralaimėjimas, visos šios kalbos, kurias Kuleba sakė Kinijoje, kad Ukraina yra pasirengusi deryboms su Rusija, kad Putinas pasiūlė savo taikos susitarimo sąlygas, Kinijos „taikos planas“ – visa tai, mano nuomone, yra visiška nesąmonė. Realiai apie taikos derybas bus galima kalbėti tik tada, kai Rusija patirs rimtą pralaimėjimą mūšio lauke. Manau, kad tai įvyks 2025 metais“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(2)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: