„Tai karinė paslaptis.“ Kontrpuolimas bus!  ()

„Jos aprūpintos, apginkluotos ir apmokytos“. 


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas teigia, kad jei Ukrainos kariuomenė šiemet pradės kontrpuolimą, tai įvyks ne anksčiau kaip rudenį. Kaip vieną iš priežasčių jis nurodė būtinybę suformuoti ir visiškai aprūpinti viskuo, kas būtina, puolamąsias gvardijos brigadas, nes turimų išteklių vargu ar užteks, kad Ukraina galėtų išlaikyti pozicijas mūšio lauke. 

Olego Ždanovo interviu „Fabrika noviny“ galite peržiūrėti „YouTube“. 

[EU+Kuponai] Premjera, kokios dar nebuvo! Portabilus TV ir garso kolonėlė viename. Nustebsite sužinoję, ką sugeba šis daikčiukas + monstrinės energijos stotelės
2930 2

Premjeros pasiūlymas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Monster VMay“ - portabilus TV ir garso kolonėlė viename

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

Išsamiau

Ukrainos karininkas užsiminė, kada ukrainiečiai galėtų pradėti kontrpuolimą: „Priminsiu, kad viename iš savo interviu Zelenskis sakė, jog rudenį galbūt turėsime galimybę vykdyti kontrpuolimo operacijas. Manau, kad šiandien tai realus terminas, su sąlyga, kad mes suformuosime (tada jis kalbėjo apie 14 brigadų, bet nežinau, kiek jų bus iš tikrųjų, nes tai karinė paslaptis), bet mes suformuosime brigadas. Mums reikia keliolikos brigadų (pernai, kai pradėjome kontrpuolimus, turėjome 12 brigadų), kurios bus techniškai aprūpintos, apginkluotos ir apmokytos.“ 

 

Tada karo ekspertas nurodė sąlygą, be kurios Ukrainos kariuomenės kontrpuolimas neturėtų net prasidėti:„Mums reikia 3-4 mėnesių brigadai paruošti, ir tada ši brigada bus pasirengusi vykdyti jai pavestas užduotis. Rudens pabaiga? Taip, aš sutinku su šiais terminais, bet su sąlyga, kad partneriai suteiks visą technikos ir ginkluotės komplektą, kurio prašėme šioms brigadoms suformuoti ir apginkluoti. Tada galėsime kalbėti apie kontrpuolimą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(6)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: