„Sunaikinta viskas.“ 9 000 000. Rusija patyrė katastrofišką smūgį  (1)

Rusija nepajėgi apsaugoti svarbiausių karinių objektų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-26 „Sunaikinta viskas.“ 9 000 000. Rusija patyrė katastrofišką smūgį  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bepiločio lėktuvo smūgis šaudmenų sandėliui Rusijos Voronežo srityje parodė, kad Rusija nesugeba apsaugoti savo logistikos netoli fronto linijos, praneša LB.ua.

Didžiosios Britanijos žvalgyba paviešino liepos 7 d. Ukrainos saugumo tarnybos bepiločio orlaivio smūgio amunicijos sandėliui Sergejevkos kaime Voronežo srityje padarinius.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3754 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Didžiosios Britanijos žvalgyba pažymėjo, kad dėl smūgio kariniam objektui buvo beveik visiškai sunaikinta viskas, kas jame buvo saugoma, pradedant šaudmenimis ir baigiant įranga. Sandėlio plotas – apie 9 kvadratiniai kilometrai (9 000 000 ㎥). Rusijai tai yra didelis nuostolis, nes objekte buvo laikomos priešlėktuvinės raketos ir šaulių ginklai.

Sunaikinus tiek daug ginklų, dar labiau išsitampys Rusijos logistikos grandinės ir dėl naujų smūgių grėsmės dar labiau išsisklaidys kariai, mano britų žvalgyba.

 

Agentūra taip pat priduria, kad tai dar labiau išryškina „Rusijos nesugebėjimą apginti svarbiausius objektus teritorijoje, kuri gali pasigirti tankia priešlėktuvine gynyba, maždaug už 80 km nuo Ukrainos sienos“.

„Rusija negali sau leisti tokių nuostolių, atsižvelgdama į savo išsekinimo karo strategiją. Šiam metodui įgyvendinti reikia labai daug šaudmenų. Šiuo atžvilgiu Rusija šiuo metu pasikliauja savo ribotais užsienio partneriais per gynybos žvalgybą“, – pabrėžė Didžiosios Britanijos gynybos ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(2)
(88)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: